INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  SPANIA

Spania are emoţii cu Iniesta

Andres Iniesta, Iniesta, Barcelona
Andres Iniesta, Iniesta, Barcelona

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2010 00:00

Spania a strălucit în ultimul test dinaintea Mondialului, în care Iniesta a suferit o nouă leziune musculară.

Spaniolii şi-au pregătit plecarea spre CM 2010 printr-un 6-0 contra Poloniei, la Murcia. Un scor convingător, care putea fi mult mai drastic dacă nu interveneau ratările, adăugate paradelor portarului Kuszczak. Au apărut suficiente remarce. Jocul de o cursivitate încîntătoare, acţiuni năucitoare pentru adversari, 6 goluri semnate de tot atîţia jucători, Torres marcator la reintrarea după accidentare, Pedro la prima reuşită în "naţională".

Un singur lucru a umbrit fiesta campioanei Europei: Andres Iniesta a trebuit să părăsească terenul în minutul 39, accidentat. Mijlocaşul Barcelonei a acuzat dureri la piciorul drept. Întîi a vorbit cu doctorul, a mai jucat puţin, apoi a cerut schimbarea. Ieri a fost la consult la o clinică din Barcelona. Lui i s-a depistat o ruptură musculară. "Leziunea este minoră", s-a anunţat, dar tot pune în pericol prezenţa lui Iniesta în primul meci al Spaniei la Mondial, cu Elveţia, pe 16 iunie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
haiku
haiku  •  10 Iunie 2010, 09:29

Eh, la ce mijlocasi are Spania, e aproape irelevant. Oricum e greu sa-i bagi pe Iniesta, Xavi si Fabregas de-odata pe teren...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează