INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - CSKA 1948

video „Nu mă interesează cuvintele lui Becali!” » Răbufnire în Bulgaria, înaintea returului FCSB - CSKA 1948 + se confirmă absența de top

Atanas Ribarski / Sursă foto: Captură sportal.bg +33   FOTO
Atanas Ribarski / Sursă foto: Captură sportal.bg

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 09:56 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 13:09

Atanas Ribarski, antrenorul celor de la CSKA 1948, a vorbit în presa din Bulgaria despre returul cu FCSB din Conference League. Învinși pe teren propriu săptămâna trecută (0-1), bulgarii nu și-au pierdut speranțele în privința calificării. Iar tehnicianul sofioților e cu gândul doar la partida de pe „Arcul de Triumf”, ignorând în totalitate întrebările pe care le-a primit despre Gigi Becali.

  • Returul FCSB - CSKA 1948 e joi, 3 august, de la ora 21:30. Partida va fi liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1

Înainte ca delegația celor de la CSKA 1948 să decoleze spre România, jurnaliștii bulgari l-au luat la întrebări pe Atanas Ribarski.

Dincolo de discuțiile privind șansele de calificare și alegerile tactice pentru returul de la București, antrenorul a fost întrebat și despre impresia pe care i-a creat-o Gigi Becali, patronul adversarei din Conference League, mai ales după ce latifundiarul declarase înaintea dublei manșe că nu-i dă nicio șansă formației din Sofia. 

„Ambiții și circ ieftin” » Duckadam, prima reacție după ce FCSB a primit „verde” pentru Ghencea: „Becali și-a spălat păcatele”
FCSB
„Ambiții și circ ieftin” » Duckadam, prima reacție după ce FCSB a primit „verde” pentru Ghencea: „Becali și-a spălat păcatele”

Atanas Ribarski, înainte de FCSB - CSKA 1948: „Nu mă interesează cuvintele lui Becali!”

Iritat de superioritatea afișată de Becali, antrenorul a comentat: „Nu cred că la primul meci a fost o diferență atât de mare între cele două echipe. Nu vreau să comentez cuvintele lui Becali, e normal să apară provocări uneori. Bineînțeles că m-au iritat puțin, dar nu mă afectează atât de mult ceea ce a spus.

Totul se decide pe teren, pregătirea noastră a decurs conform așteptărilor„”, a spus Atanas Ribarski, potrivit publicației sportal.bg. Acesta a mai spus și că vedeta Ivaylo Chochev nu va fi pe teren nici la returul din România, după ce a absentat și-n tur.

CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda
CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda
CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda
CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda
CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda
+29 FOTO

Presa din Bulgaria a prefațat duelul lui CSKA 1948 cu FCSB

Presa din Bulgaria a analizat prestația celor de la FCSB în meciul cu Oțelul, scor 2-0, înainte de duelul roș-albaștrilor cu CSKA 1948 Sofia, din preliminariile Conference League.

„Rivala lui CSKA 1948 în Conference League, FCSB, și-a continuat startul bun de sezon. Echipa bucureșteană a obținut a treia victorie consecutivă în campionatul României, de data aceasta cu 2-0 în fața celor de la Oțelul. Octavian Popescu și Andrea Compagno au marcat pentru steliști, în timp ce Florinel Coman a ratat un penalty.

Vlad Chiricheș a debutat cu repetiție pentru FCSB, revenind în liga din România după 10 ani petrecuți în străinătate. Chiricheș a fost destul de ezitant și a făcut mai multe greșeli, iar într-o situație a fost aproape să marcheze un autogol”, a scris sportal.bg.

VIDEO Toate informațiile înaintea returului FCSB - CSKA 1948

Citește și alte știri de actualitate: 

Gigi Becali anunță că iese din fotbal dacă CSKA 1948 o scoate pe FCSB din Conference League: „Îmi văd de treaba mea și mă duc la oi”

Propunere de la FRF: două variante de nume pentru arena din Ghencea, în funcție de echipa gazdă, FCSB sau CSA Steaua

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
concret.
concret.  •  03 August 2023, 00:39

Toata Romania (in afara de gigime) e cu voi! FORTA CSKA 1948! Scoateti *** din Berceni din Conference!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

GigelPurcel
GigelPurcel  •  02 August 2023, 11:54

Cum am comentat despre lipsa de valoare a surogatei, de data asta CSKA 1948 Sofia este atat de slaba incat nu ar trece nici de CSM Alexandria daca s-ar juca in dubla mansa...si nici de CS Tunari.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează