INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  LAZIO - CFR CLUJ 1-0

EXCLUSIV Fostul jucător al CFR-ului a fost pe „Olimpico” și a observat ce i-a lipsit campioanei României: „Dacă mai aveau 3-4 ca el, poate scoteau mai mult”

Ovidiu Hoban, jucătorul remarcat de Lucian Goian // sursă foto: Raed Krishan (Roma) +23   FOTO
Ovidiu Hoban, jucătorul remarcat de Lucian Goian // sursă foto: Raed Krishan (Roma)

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2023 09:33 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 11:25

Lucian Goian (40 de ani), fost campion în Liga 1 cu Dinamo și ex-jucător la CFR Cluj, a analizat partida tur dintre Lazio și campioana României, câștigată de italieni cu 1-0.

Deși a jucat în superioritate numerică încă din minutul 15, CFR Cluj a fost răpusă pe „Olimpico” de Lazio, scor 0-1. Pe stadion a fost prezent și fostul fundaș Lucian Goian, ex-jucător la CFR Cluj în sezonul 2015/2016.

În această dimineață, Goian a tras concluziile despre meci în direct la GSP Live.

Ce nu s-a văzut la TV » Moment de nervozitate cu șefii Clujului în prim-plan: gestul dintre Nelu Varga și Balaj, imediat după Lazio - CFR
Lazio - CFR Cluj 1-0
Ce nu s-a văzut la TV » Moment de nervozitate cu șefii Clujului în prim-plan: gestul dintre Nelu Varga și Balaj, imediat după Lazio - CFR

Ce spune Lucian Goian despre Lazio - CFR Cluj după ce a urmărit meciul pe „Olimpico”

„Diferența de valoare este mult prea mare. Trebuie să fim realiști, să vedem care este diferența dintre fotbalul din Italia și cel din România, care este diferența dintre jucători de zeci de milioane de euro și cei care evoluează în România.

Dar doar pentru că există diferența asta, nu înseamnă că și trebuie să câștige Lazio. De asta este fotbalul frumos, nu tot timpul echipa mai bună câștigă. Și aseară, în Europa League și Conference League, au fost surprize. Și CFR ar fi putut produce una, dar nu a avut curaj.

Mi se pare că jucătorii au fost copleșiți de numele adversarei, de stadionul pe care joacă.

În afară de 4-5 jucători, precum Scuffet, Camora, Deac și Burcă, poate și Manea, care au jucat meciuri cu miză, ceilalți nu știu dacă își imaginau acum 2 ani că vor juca meci de cupe europene cu Lazio, la Roma”, a precizat Goian, care a și remarcat un fotbalist al lui Dan Petrescu:

„Mi-a plăcut foarte mult cum a intrat Hoban, cu atitudine și curaj. Dacă mai aveau 3-4 jucători cu atitudinea lui, poate scoteau mai mult. Oricum, e clar că au cel puțin o viteză în plus față de noi”.

Hoban a fost introdus pe teren în minutul 61, în locul lui Karlo Muhar. CFR Cluj era condusă din minutul 45+4, când Ciro Immobile a înscris unicul gol al partidei.

CFR-ului îi lipsește un conducător de joc, dar trebuie să te adaptezi. 

Scuffet este un portar foarte bun, mi-a plăcut și cred că aducerea lui a fost o alegere foarte bună. Le oferă siguranță maximă colegilor, iar pentru un fundaș acest lucru este foarte important. 

- Lucian Goian

Lucian Goian, despre faza golului din Lazio - CFR Cluj

+2 FOTO

Din punctul meu de vedere, nu a greșit nimeni. Faza premergătoare, a faultului, au jucat-o foarte bine. Burcă a sărit la cap, ceilalți 3 au închis spațiile.

La acea fază nu se face marcaj om la om, ci zonal. Este o fază lucrată, plus execuția lui Immobile... nu vă supărați, din 10 jucători, 8 dau pe lângă minge din poziția aia! Nici el nu știu dacă o mai reușește. Este o execuție foarte grea.

Mai multe știri despre Lazio - CFR Cluj: 

Sarri, dezlănțuit la conferință după 1-0 cu CFR Cluj: „Este inapt! De neconceput”

Dan Petrescu își pune vestiarul în cap după eșecul cu Lazio: „În 2019 aveam jucători mai buni” + Ce l-a întrebat Sarri imediat după meci

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează