INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  EURO 2012

Au întrecut orice limită! » Ucraina finanţează Euro 2012 cu banii supravieţuitorilor Holocaustului şi ai bugetarilor

EURO 2012, o căciulă prea mare pentru Ucraina.
EURO 2012, o căciulă prea mare pentru Ucraina.

Articol de - Publicat marti, 20 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 martie 2012 19:55

La Lvov, căminele studenţeşti vor fi transformate în hoteluri. Dar de redecorarea lor se vor ocupa studenţii, pentru că statul nu mai are fonduri.

Organizarea Euro 2012 în Ucraina ia o turnură de-a dreptul scandaloasă. În criză de lichidităţi, guvernanţii au băgat mîna în buzunarele oamenilor pentru a acoperi cheltuielile!

Indemnizaţii "arestate"
Potrivit cotidianului german Bild, cel mai bine vîndut ziar din Europa, puterea n-a avut nici o jenă să vireze în contul Euro 2012 sumele ce reprezentau indemnizaţiile supravieţuitorilor Holocaustului. Bugetarii au fost de asemenea sacrificaţi. De la începutul anului, în Doneţk, la Harkov şi în capitala Kiev, profesorii şi asistentele medicale nu şi-au primit decît o parte din salarii, fiindcă Statul bagă banii în turneul final.

50 de euro la cămin
Iar la Lvov, pentru că nu sînt suficiente hoteluri, municipalitatea mizează pe căminele studenţeşti ale Institutului Politehnic. Şi pe studenţi ca să le redecoreze gratis, fiindcă suma promisă de guvern, 270.000 de euro, s-a evaporat. Dar asta nu-i tot. Un loc într-o cameră de patru paturi, cu toaletă şi duş la capătul culoarului, va costa în timpul competiţiei (8 iunie-1 iulie) 50 de euro pe noapte!

Suedezii s-au scos
Mai ieftin cu cazarea, chiar dacă nu şi confortabil, vor ieşi suporterii suedezi. Federaţia de la Stockholm s-a înţeles cu municipalitatea Kievului pentru ridicarea unui campus. Acesta va putea găzdui pînă la 16.000 de persoane în corturi.

3,2 miliarde de euro trebuia să-i coste în total pe ucraineni organizarea CE 2012, conform estimărilor iniţiale

4,1 miliarde de euro fuseseră deja cheltuiţi pînă în 2011 de către guvernul ucrainean cu turneul final

12 miliarde de euro e suma la care se estimează că vor ajunge costurile finale în Ucraina

80 de zile mai sînt pînă la startul turneului final găzduit de Ucraina şi Polonia între 8 iunie şi 1 iulie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
lumpy666
lumpy666  •  26 Martie 2012, 04:23

ESTE IN SCHIMB O SOLUTIE TIPICA EST EUROPEANA!!!NICI NOI ROMANII DACA A-SI PRIMI ORGANIZAREA UNUI TURNEU FINAL NU A-SI FACE ALTFEL ASTA E 100%!!! -SUNTEM NATII DE DESEUL LUMII=GARBAGE NATIONS!!! E JENANT CAND NU DAI BANII PT SUPRAVIETUITORII HOLOCAUSTULUI SI NU PLATESTI PE CEI DIN SANATATE!!!CE SA MAI SPUNEM DE EX DACA MUNCITORILOR DIN SANATATE SI CELOR CARE NU PRIMESC SALARIILE LI SE RUPE DE FOTBAL!!! REFERITOR LA COSTURILE CELOR DIN QUATAR CEI CARE VOR ORGANIZA CM DIN 2022 LI SE RUPE DACA O SA MAI AIBA PETROL PT CA EI DIN DOBANZILE BANILOR INVESTITI IN LUME NU O SA AIBA PROBLEME FINANCIARE CAT O SA EXISTE PLANETA TERA!!! SCUZE DAR VEZI LUMEA DINTR-UN UNGHI MULT PREA RESTRANS!!!

blaustein
blaustein  •  20 Martie 2012, 11:09

Ca urmare a jocurilor de culise de la UEFA, o tara saraca primeste organizarea EURO, dupa care intra in faliment..... misto. Nu-si vor acoperi nici jumatate din costuri. Ma intreb in ce masura isi va acoperi costurile Qatar cu CM 2022, daca mai au petrol pana atunci, nu e problema insa :)

sobiesky85
sobiesky85  •  20 Martie 2012, 09:33

Semanam ca natzie mai mult decat credem:)))))!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează