INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  SPECIAL

Euro te lasă fără euro » Organizarea Campionatului European pare o pălărie prea mare pentru Ucraina şi Polonia

Corturile sînt cea mai ieftină variantă de cazare pentru suporterii care vor veni la EURO 2012
Corturile sînt cea mai ieftină variantă de cazare pentru suporterii care vor veni la EURO 2012

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 06 februarie 2012 21:38

Preţul camerelor de hotel a explodat în cele două ţări pe parcursul turneului final, cele mai ieftine variante fiind la cort şi în hosteluri cu 32 de persoane în încăpere.

Deşi mai sînt 4 luni pînă la începerea Campionatului European, găsirea unui loc de cazare reprezintă o problemă majoră pentru fani, în special în Ucraina. Dacă în fostele ţări organizatoare preţurile camerelor se dublau în cel mai rău caz, în Ucraina acestea au explodat pur şi simplu. Pe site-urile de specialitate nu mai găseşti cazare la hotel sub 200 de euro pe noapte. Iar acesta este preţul pentru hotelurile de o stea!

Din lipsa locurilor de cazare, organizatorii au creat în fiecare oraş zone de camping pentru suporteri, dar şi aici preţurile sînt prohibitive pentru condiţiile oferite. De exemplu, în Doneţk Football Fans Camp două locuri într-un cort costă 65 de euro pe zi, fără nici o altă facilitate. Mîncarea, parcarea sau drumul pînă la stadion nu intră în preţ, nu există internet, iar baia este la comun.

O altă variantă ieftină este în hosteluri, unde într-o cameră sînt mai multe paturi. În Lvov, există şi camere cu 32 de paturi, iar preţul pe pat este 35 de euro. Şi în acest caz baia este la comun, iar micul dejun se plăteşte separat.

Vrei lux? Te costă cît o maşină
Dacă cazarea în cort sau la hostel nu e pe gustul tău şi vrei să stai în condiţii de lux, trebuie să scoţi din buzunar bani serioşi. În Kiev, o cameră dublă la un hotel de 4 stele costă 1.200 de euro. Iar dacă mergi cu prietenii, o variantă este închirierea unei vile. În Lvov, o vilă în care pot sta 15 persoane costă 13.000 de euro pentru 5 zile!

300 de corturi de două persoane

Pe siteurile de rezervare, ai toate detaliile legate de zona de camping. Îţi este prezentată schema cortulului sau drumul de acces către bază. În fiecare cort au loc două persoane, zona de dormit avînd o lăţime de 1,4 metri. Campingul din Doneţk este situat la 10 kilometri de stadion, are 300 de corturi, iar pentru a fi sigur de rezervare trebuie să plăteşti anticipat toată suma.

Cît te costă 15 zile la Euro
- cazare (un loc în cameră dublă) - 3.000 de euro
- transport - 500 de euro
- mîncare - 500 de euro
- 3 bilete la meciuri - 300 de euro
Total: 4.300 de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
iamdanielb
iamdanielb  •  07 Februarie 2012, 13:07

eu locuiesc in lvov, sunt roman si chiar inchiriez apartamente 3 stele pe durata campionatului european mult sub pretul pietei cred ca e putin fortat acest articol preturile sunt mult mai mici in realitate rusinica

serginh0_sss
serginh0_sss  •  07 Februarie 2012, 12:07

:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O

Vezi toate comentariile (2)
Comentează