INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  EURO 2012

Nemţii măresc presiunea asupra preşedintelui Ianukovici: ”Vă luăm Euro 2012!”

Germania amenință
să-i ia mingea lui
Ianukovici
Germania amenință să-i ia mingea lui Ianukovici

Articol de - Publicat miercuri, 02 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 01 mai 2012 20:59

Germania e gata să preia meciurile CE ce ar trebui să se joace în Ucraina, dacă regimul de la Kiev nu-l eliberează pe fostul premier, Iulia Timoşenko


Berlinul nu glumeşte. Ca să obţină eliberarea fostului premier ucrainean Iulia Timoşenko, politicienii sînt gata pentru soluţia extremă: meciurile Euro 2012 (8 iunie - 1 iulie), ce ar trebui să fie găzduite de Ucraina, să se joace în Germania!: "Ar fi decizia politică cea mai potrivită contra regimului nedemocratic al preşedintelului Ianukovici".

Inclusiv fostul preşedinte al Federaţiei (DFB), Theo Zwanziger, încurajează o asemenea soluţie, "mai ales că sîntem vecini cu Polonia, cealaltă ţară organizatoare". Iar Asociaţia poliţiştilor germani e pregătită pentru orice: "Încă de acum un an am conceput planuri pentru o situaţie de urgenţă".


37 de zile mai sînt pînă la startul Euro 2012 din Polonia şi Ucraina

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
mihrp
mihrp  •  02 Mai 2012, 12:48
Postat de mariluc pe 02 Mai 2012, 07:05

nemtiti nesimtiti ca intotdeauna.conform normelor fifa si uefa politicul nu are voie sa se implice in sport.atunci cum isi permit sa ameninte o tara ,daca daca nu o eliberareza pe timosenko le ia organizarea C.E. nesimtire.sa nu uitam ca timosenko a avut un proces pentru frauda.deci este specialista in fraude.de unde si-a obtinut ea averea imensa pe care o are.

faci o eroaqre: politicul se poate amesteca in sport, atata timp cat se incalca cele mai elementare drepturi democratice. AU FOST CAZURI DE ACEST GEN, LA OLIMPIADE SAU CHIAR LA EXCLUDEREA UNOR TARI DE LA COMPETITII

kily
kily  •  02 Mai 2012, 09:40

atata tam-tam pentru o hoatza, o borfasa ordinara!

kiddu90
kiddu90  •  02 Mai 2012, 09:30

Așa îi trebuie Ucrainei, o țară care și-a câștigat dreptul de a organiza Euro prin șpăgile miliardarilor petrolului la UEFA. S-a anunțat că România, Ungaria sau altă țară din zona central-estică nu are infrastructura necesară, dar Ucraina, o țară de 3 ori cât România fără nicio autostradă are?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează