INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  MAI ESTE O ZI PANA LA EURO 2008

“Plec de la ŢSKA!”

Articol de - Publicat vineri, 06 iunie 2008 00:00

Florentin Petre a spus în presa bulgară că vrea să părăsească actualul său club, retrogradat în liga a treia şi exclus din Champions League.

Florentin Petre nu se poate con­centra doar pe evoluţiile de la Euro. Veştile venite din Bulgaria, unde clubul său, ŢSKA, plă­teşte tribut pentru nere­gulile fi­nanciare (trimis în eşalonul trei, ex­clus din Champions League, pre­şe­dintele Tomov demisionar), îl ţin sub presiune pe mijlocaşul “tri­co­lorilor”, al cărui viitor se pre­fi­gu­rează incert. O recunoaşte chiar “Pi­ticul” într-un interviu acordat co­tidianului sofiot “Meridian Match”: “Nu voi putea continua în­tr-o ligă inferioară! Dacă vom fi retro­gra­daţi, plec de la ŢSKA! Situaţia de acolo este o tragedie naţională. Nu ştiu cine e vinovat, conducătorii sau autorităţile, dar noi, jucătorii, n-am comis nici o greşeală. N-am pierdut nici un meci, ne-am calificat în Champions League. Acum realizez că munca noastră n-a contat”.

Internaţionalul susţine că an­tre­­norul Mladenov încearcă să-l con­vingă să rămînă: “Mi-a zis că ŢSKA va juca tot în prima ligă, fiind­că decizia va aparţine federaţiei bul­gare, nu UEFA. Mi-a transmis că are în continuare nevoie de mine”.

“Vom ajunge în finală!”
Fostul dinamovist a vorbit şi despre ambiţiile “tricolorilor” la Euro: “Dacă România va depăşi faza grupelor, vom ajunge în finală! Nimeni nu ne va mai putea opri! Şansele ca eu să joc titular sînt egale cu cele ale lui Nicoliţă. El e marele meu rival de la lot şi amîndoi luptăm pentru a fi pe teren”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  06 Iunie 2008, 12:46

PETRE HAI INAPOI LA TINE ACASA! tska si stiaua au ceva in comun: analfabeti..unii prosti, altii vai de capul lor!

 •  06 Iunie 2008, 12:12

forzza tska...cu voi pana la moarte...forzza steaua

 •  06 Iunie 2008, 11:15

Au rpins crapidistii glas...CRA,CRA,zisera ei,mai luand o gura din salamul expirat...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează