INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ROMÂNIA - FRANŢA 0-0

Răducioiu: “Meci prost!” - Răzvan Lucescu: “Perfect!”

Articol de - Publicat marti, 10 iunie 2008 00:00

Jocul a stîrnit reacţii diverse printre oamenii de fotbal.

Florin Răducioiu
Fostul internaţional Florin Răducioiu a fost în tribună la me­ciul de pe “Letzigrund”: “Să ne bucurăm pentru rezultat, dar, în acelaşi timp, să ne şi întrebăm unde putem ajunge dacă vom continua să jucăm atît de precaut?! N-avem cum să ne calificăm dacă nu vom căuta şi golul! Mă aşteptam la un meci mai viu, dar am văzut pînă la urmă o partidă proastă, încîlcită, cu fotbalişti parcă foarte obosiţi. Trebuie să fim mai percutanţi cu Italia şi Olanda!”.

Răzvan Lucescu
Antrenorul lui FC Bra­şov, Răz­van Lucescu, a remarcat modul în care a pregătit Piţur­că me­ciul cu Franţa: “Din punctul de vedere al spec­tacolului nu am fost grozavi, dar, tactic, Piţurcă a pregătit excelent meciul pentru un rezultat care ne menţine în cursă. Excelentă inspiraţia lui Piţurcă de a-l folosi pe Daniel Niculae. Chiar dacă nu a excelat pe poartă, a depus un efort deosebit, ne-a permis să ieşim din presiune şi l-a suplinit pe Mutu, care nu trece printr-o perioadă fastă”.

Gheorghe Hagi
“A fost un meci de aler­gătură, cu puţină calitate pe faza de atac, iar ritmul a fost unul foarte lent. Am muncit mult, dar În atac poate ar fi trebuit sĂ ÎndrĂznim mai mult. Franţa n-a impresionat cu nimic”, a carac­te­rizat jocul Gică Hagi la puţine minute după ultimul fluier al lui Me­juto Gonzales. Fostul in­ter­na­ţio­nal a spus totuşi că remiza ob­ţi­nu­tă aseară este foarte bună: “Ca re­zultat, am început super turneul”.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
 •  13 Iunie 2008, 21:04

nimic de spus....i rumeni sono gli unici

 •  11 Iunie 2008, 23:33

Numai Piturca putea sa-l tina pe Daniel Niculae in teren tot meciul, jucator care nu a facut nimic decat sa se impiedice in propriile-i sireturi si sa nu atinga mingea mai deloc.Pe ce considerente? Il vezi ca nu joaca nimic 10 minute, 20 de minute, 80 de minute si nu il schimbi? De ce? Cine e impresarul lui Niculae...???!!!

 •  10 Iunie 2008, 14:45

E prashtie la fotbal nationala noastra.Mai mult spectacol se poate vedea la un meci de liga secunda.Is varza.Sa pupe picioarele francezilor ca ne-au dat un punct.Mai urmeaza un 2-0 de la Italia si apoi 3-0 de la Olanda.Haideti acasa hahalelelor,nu ne mai faceti de rusine..:-j

Vezi toate comentariile (55)
Comentează