INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  UNGARIA - PORTUGALIA 3-3

VIDEO Parc de distracții » Spectacol cu 6 goluri la Lyon: Dzsudzsak și Ronaldo au marcat câte-o ”dublă”

Cel mai frumos gol de la Euro: Ronaldo își arată în sfârșit clasa și marchează cu călcâiul // FOTO Guliver/GettyImages
Cel mai frumos gol de la Euro: Ronaldo își arată în sfârșit clasa și marchează cu călcâiul // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 23 iunie 2016 00:00

Spectacol cu 6 goluri la Lyon și două echipe fericite la final. Vedetele zilei, Dzsudzsak și Ronaldo, cu câte-o ”dublă”.

"N-am venit în Franța să ne facem concediul. Vrem să arătăm că merităm să fim la Euro". E motto-ul maghiarilor la acest turneu final și chiar se țin de cuvânt. Ieri, deși calificați, ba și fără 4 titulari în primul unsprezece, menajați, foștii noștri adversari din preliminarii i-au făcut viața un coșmar Portugaliei.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Liniari în mediocritate

În minutul 19, prima lovitură! Echipa lui Bernd Storck deschidea scorul în fața unor lusitani mult mai bine cotați, individual, dar la fel de liniari în mediocritate ca și în precedentele confruntări, la 1-1 cu Islanda și 0-0 cu Austria.

Și-a reparat greșeala

Aproape jumătate de oră i-a luat echipei lui Fernando Santos să-și revină. Nani și-a reparat greșeala de la reușita ungurilor, când i-a așezat mingea lui Gera pentru șut, și servit impecabil de Ronaldo, l-a bătut pe "bătrânul" Kiraly cu un șut la colțul scurt: 1-1 (42).

Festival

Portughezii trăgeau în sfârșit aer în piept. Însă nu pentru multă vreme. Abia ce s-a revenit de la vestiare, după pauză, că trupa lui Fernando Santos a intrat din nou în colaps: Dzsudzsak, "directă", 2-1. Toți ochii s-au întreptat atunci spre Ronaldo: "Cristiano, fă ceva!". Și Cristiano a găsit, în sfârșit, drumul spre gol: călcâi, 2-2.

Urmează Croația

Dar Portugaliei i-a fost dat să sufere ieri. Cumplit! Dzsudzsak a răsucit din nou cuțitul în rană, 3-2. Uluitor! Și la fel de uluitor a răspuns Ronaldo. Cap, 3-3. Final. Unul cu happy-end pentru ambele combatante, numai că CR7 va avea viață grea în "optimi". Dă ochii cu învingătoarea Spaniei, Croația!

I-a aruncat microfonu'-n lac

Cristiano Ronaldo n-a dormit bine după 0-0 cu Austria. De fapt, n-a prea dormit. Iar tensiunea acumulată de CR7 în ultimele zile s-a simțit ieri. La plimbarea de dimineață, un reporter TV l-a abordat pe atacantul Realului pentru un interviu, numai că acesta, fără să scoată vreun cuvânt, i-a smuls microfonul din mână și l-a aruncat în lacul pe lângă care trecea!

7turnee finale consecutive de CM și CE cu gol marcat are Ronaldo

7victorii și 4 egaluri are Portugalia în întâlnirile cu Ungaria

ungaria portugalia 3 3

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
1005375666178007
Jozsef Bán  •  23 Iunie 2016, 10:11

RIA RIA HUNGARIA

1055698714461741
Csaba Kolumban  •  23 Iunie 2016, 09:59

E liniste,si e bine,de acum incolo asa o sa fie!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează