INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

VIDEO + FOTO Așa întâmpinăm EURO! Coridor de gunoaie în Sectorul 1 » Imagini filmate azi în București: „Celor care vin le va fi scârbă”

Articol de - Publicat marti, 08 iunie 2021 13:23 / Actualizat marti, 08 iunie 2021 13:39

EURO 2020 va debuta pe 11 iunie, dar Bucureștiul pare că nu e pregătit să organizeze turneul final în cele mai bune condiții.

Nu doar toaletele publice sunt o problemă în capitala României înainte de turneul final al Campionatului European.  Disputa dintre Primăria Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, și firma de salubrizare lasă o zonă centrală a capitalei plină de gunoaie, cu doar câteva zile înainte de primele meciuri de la EURO.

Austria - Macedonia, programat pe 13 iunie, va fi primul meci organizat de București de la EURO, dar situația în capitală nu este tocmai roz.

Deși au existat promisiuni pentru reglementarea situației, doar ce-i la suprafață a mai fost „coafat". În spate, pe străzile adiacente, în continuare sunt munți de gunoaie, iar fanii care vor sosi la București vor avea o mare surpriza neplăcută.

VIDEO Disputa dintre Primăria Sectorului 1 și firma de salubrizare lasă o zonă centrală plină de gunoaie

„S-a curățat acolo (n.-r străzile principale) ca să vadă televiziunile și străinii, iar aici, pe străzile mai mici, nu s-a luat absolut nimic. Am mai luat noi și am mai dus în locurile de unde se ridică gunoiul, așa, în limita bunului simț. Nu mai puteam! Nu vreți să știți ce de muște sunt aici, ce miros e.

Cred că celor care vor veni la meciuri le va fi scârbă să ia masa pe la noi, o să creadă că suntem murdari”, a spus un locatar din Sectorul 1. 

+1 FOTO

Ce meciuri vor la București la EURO 2020: 

  • Duminică, 13 iunie 2021 – Austria vs Macedonia de Nord (19:00)
  • Joi, 17 iunie 2021 – Grupa C: Ucraina vs Macedonia de Nord (16:00)
  • Luni, 21 iunie 2021 – Grupa C: Ucraina vs Austria (19:00)
  • Luni, 28 iunie 2021 – Optime de finală: 1F vs 3A/B/C (22:00)

București, încasări mai mici cu 10 milioane de euro

Platforma Pitchinvasion a făcut un studiu asupra impactului pe care restricțiile impuse de pandemie le vor avea asupra veniturilor orașelor care organizează partide la EURO 2020.

Capitala României va găzdui patru meciuri la turneul final, trei în grupe și o optime de finală, iar pe Arena Națională vor putea asista doar 13.500 de fani (25% din capacitate). Astfel, vor fi mai puțini suporteri care vor veni în București, iar sumele cheltuite de aceștia vor scădea. În urma studiului a reieșit că Bucureștiul va încasa doar 3,55 milioane de euro în timpull EURO, cu 10,6 mai puțin decât în mod normal.

3.549.555 de euroar urma să cheltuiască acum fanii în București

Citește mai multe știri despre Euro 2020: 

EURO 2020 va avea și o voce feminină » ProTV luat o decizie rară în privința comentatorilor turneului

Franța, Germania, Portugalia? Un supercalculator a ales favoritele pentru EURO 2020: loc surprinzător ocupat de Anglia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
kingme
kingme  •  09 Iunie 2021, 15:35
Postat de traian_v pe 09 Iunie 2021, 00:17

Nici o problema. In orice dupa amiaza alegi, New York arata mult mai murdar, cu mult mai multe gunoaie pe strazi.

Mai terminati cu exemplele negative din metropole cu zeci de milioane de locuitori ca ati gasit voi o strada pe nu stiu unde etc.Daca vreti sa dati exemple oferiti exemple pozitive.Nimeni nu este fericit sa vada gunoaie pe strazi nici in Strainatate.In nici un caz nu este ok si inteleg din abordarea asta ca lumea ar trebui sa se obisnuiasca si sa fie multumita.

traian_v
traian_v  •  09 Iunie 2021, 00:18

Sau mergeti la Paris doua strazi de la Champs Elysees sa vedeti mizeria Europei. Sectorul 1 e OK.

traian_v
traian_v  •  09 Iunie 2021, 00:17

Nici o problema. In orice dupa amiaza alegi, New York arata mult mai murdar, cu mult mai multe gunoaie pe strazi.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează