INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ANGLIA

3 luni out! Cum a putut juca Marcus Rashford la Euro 2020?!

Trei luni out! Cum a putut juca Marcus Rashford la Euro 2020
Trei luni out! Cum a putut juca Marcus Rashford la Euro 2020

Articol de - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 12:15 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 13:10

Marcus Rashford (23 de ani) va fi operat la umăr și va reveni pe gazon la jumătatea lui octombrie. A jucat cu infiltrații la Euro 2020.

Marcus Rashford a vrut să joace în acest sfârșit de sezon, inclusiv la Euro, deși avea dureri la umăr încă din noiembrie trecut. Infiltrațiile făcute de medicii naționalei l-au ajutat să reziste la turneul final, dar RMN-ul nu i-a dat altă soluție acum. Trebuie să se opereze pentru a corecta leziunea suferită la ligamentele umărului.

Rashford ratează 11 meciuri la United și jocurile naționalei în preliminariile CM

Atacantul lui Manchester United va fi supus intervenției chirurgicale la sfârșitul lunii, pentru că, potrivit BBC, ortopedul căutat nu e disponibil momentan, și va relua antrenamentele la jumătatea lui septembrie, urmând să revină pe teren o lună mai târziu.

Rashford va rata astfel opt etape din Premier League (plus trei din Champions League), dar și meciurile Angliei din preliminariile CM 2022, programate în septembrie și octombrie.

12 goluria marcat Rashford la naționala Angliei (46 de selecții), ultimul la 1-0 în amicalul contra României

Au arestat un antrenor de copii după un mesaj trimis lui Rashford

Nick Scott, 50 de ani, antrenor de fotbal la o echipă de copii, a fost arestat de poliție, fiind acuzat de „incitare la ură rasială”, după un mesaj trimis lui Rashford (au fost atacați și Sancho și Saka), după ce acesta a fost primul englez care a ratat un penalty în finala CE cu Italia. „Aruncă medalia primită. Fă-ți bagajele și dispari în țara ta!”

Jucătorul e născut în zona Manchester, având origini în Saint Kitts, o insulă din Marea Caraibilor. Un milion de fani englezi au semnat o petiție pentru a le interzice pe viață accesul la meciurile de fotbal celor care i-au insultat pe internaționali.

Tatăl lui Maguire, călcat în picioare la stadion

Alan Maguire, părintele fundașului naționalei Angliei, voia să intre pe „Wembley” la finala Euro când a fost prins de grupul de suporteri fără bilete care a rupt cordonul de securitate în fața arenei. 

A fost călcat în picioare și ar avea două coaste fracturate, respirând cu greutate. Harry crede că tatăl său a trecut prin clipe teribile: „A fost înspăimântător ce i s-a întâmplat”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Alt atac stupefiant al președintelui lui Real Madrid: „Ronaldo e nebun, imbecil, bolnav!”

Vine Giroud! Cu cine semnează câștigătorul Ligii Campionilor și ce salariu i-a pregătit noua echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  14 Iulie 2021, 16:12

2 mari fraieri sub mine!

toss
toss  •  14 Iulie 2021, 15:11

Auzi acolo...va rata si meciurile Angliei din preliminarii...pai trebuie sa fii tare prost ca antrenor sa-l mai convoci....

tristan
tristan  •  14 Iulie 2021, 13:57

asta nu stiu ce cauta la MU...nu castigi titluri cu unul ca el...nu e jucator de top...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează