INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - ALASHKERT 5-0 (2-0 ÎN TUR)

CFR CLUJ - ALASHKERT 5-0. Conceicao, declarație-surpriză după galopul de sănătate cu Alashkert: "Nu mi-a plăcut!"

Articol de - Publicat joi, 16 august 2018 23:04

CFR Cluj a trecut de Alashkert, scor 5-0 (2-0 în tur). La finalul unei "duble" în care nu s-a pus nici măcar o clipă problema învingătoarei, Antonio Conceicao, tehnicianul campioanei, admite că nu a fost mulțumit de repriza a doua a partidei din Gruia, deși echipa sa a marcat nu mai puțin de 4 goluri!

"Mă bucur că am tratat serios și profesionist acest joc, în ciuda victoriei din tur. Am fost echipa mai puternică, clar, sunt fericit că am câștigat în așa manieră. În schimb, nu mi-a prea plăcut jocul în a doua repriză, am tratat jocul mai lejer, iar adversarii și-au creat câteva ocazii!", a declarat tehnicianul campioanei.

"De când am ajuns la CFR, mi-am propus să jucăm fotbal așa cum își doresc suporterii. Încă nu jucăm așa cum îmi doresc, mai avem mult de muncă, dar echipa are potențial"antrenorul "feroviarilor" după victoria la scor, 5-0, cu Alashkert

În play-off-ul Europa League, CFR Cluj va da peste luxemburghezii de la Dudelange, care, după victoria surprinzătoare din Polonia, 1-2, au smuls o remiză și pe teren propriu, 2-2, într-un meci în care au condus la două goluri după doar 17 minute!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează