INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - KUPS KUOPIO

CFR CLUJ - KUPS KUOPIO. Superstiția lui Dan Petrescu la antrenament + declarații înainte de duelul din Europa League: „Trebuie să fim perfecți, mi-e teamă de ei. Cine știe cine este echipa asta?!”

CFR CLUJ - KUPS KUOPIO. Superstiția lui Dan Petrescu la antrenament +22   FOTO
CFR CLUJ - KUPS KUOPIO. Superstiția lui Dan Petrescu la antrenament

Articol de , - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 20:17 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 21:14

Dan Petrescu, 52 de ani, s-a antrenat cot la cot cu elevii săi și a avertizat în privința finlandezilor pe care i-a superlăudat: ”Ei sunt în formă excelentă, noi nu”.

Dan Petrescu și-a ținut superstiția dinaintea confruntărilor europene, la antrenamentul oficial, pregătindu-se în prima jumătate de oră cot la cot cu elevii săi. Antrenorul multiplei campioane este în fața unui alt rezultat uriaș pentru România, a doua calificare consecutivă în grupele Europa League. Dar, clasic, SuperDan a vorbit de KuPs, liderul la zi al Finlandei, ca de o superputere continentală:

- "Am zis înainte de calificarea noastră în Suedia, că echipa care se va califica dintre CFR Cluj și Djurgardens va fi favorită cu finlandezii. Văzând ultimele 6 meciuri ale celor de la KuPS, mi-am schimbat opinia, că acum știu ce poate: nu există favorită joi seară. KuPS a cumpărat 6 jucători noi, toți titulari, e o formație foarte, foarte bună! În ultimele partide are 8 victorii și un egal, practică un joc modern, ofensiv, foarte bine organizată în apărare. Chiar nu am văzut puncte slabe!"

- "Sunt convins că voi fi criticat din nou, dar eu vă spun ceea ce am studiat, văzând. Eu credeam că suedezii au valoare peste cei din Finlanda, dar m-am înșelat. Jucătorii noștri trebuie să facă un meci perfect ca să se califice. De fapt, trebuie să se autodepășească. Finlandezii sunt într-o formă excelentă, noi nu suntem într-una foarte bună"

- "Eu cred în ce este, nu în ceea ce a fost cândva! Mi-e puțin teamă de acest meci. Un teren greu ar avantaja echipa lor, dar nu au decât doi finlandezi în teren, în rest au 8-9 străini foarte buni, brazilieni, portughezi, nigerieni. Un duel pe muchie de cuțit"

- "Tot timpul am exersat penalty-urile, înainte de meci, în ziua partidei, dar confruntarea directă e altceva. Trebuie să dăm 5 din 5 ca să fim siguri la această loterie"

- "Dacă pierdem... Se va comenta foarte mult, sunt sigur, dar în necunoștință de cauză. Cine știe cine este echipa asta?! Ar fi mare păcat pentru fotbalul românesc să nu ne calificăm, iar pentru CFR Cluj nu ar fi bine deloc!"

- "Imposibil să mai ducem cu actuala garnitură lupta și-n Europa, și-n Liga 1. Doamne ajută să ne calificăm, ca să ne fie greu! Ca să nu fim supărați și fără chef de muncă".

VIDEO+FOTO Antrenamentul lui CFR Cluj din această seară

+18 FOTO

"M-aș fi bucurat să fie convocați și mai mulți jucători de la CFR Cluj la echipa națională. În privința COVID, toate echipele vom avea cazuri de infectare, nu va scăpa nimeni cât va exista virusul pe planetă"
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

"Jucăm cu campioana Finlandei, a câștigat opt sau nouă partide la rând. E ceva excepțional! Serios, păi nici Real sau Bayern nu câștigă atâtea meciuri consecutiv. Am ridicat ștacheta, CFR Cluj e un brand european. Suntem pregătiți fizic și psihic de penalty-uri, de orice"
Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

"Oamenii pot vorbi mult și bine dacă vom fi eliminați de niște finlandezi, dar uitați-vă la realitate! Trebuie să intrăm serios în meci. Am jucat în Malta și în Suedia pe sintetic, e bine că evoluăm acasă pe teren normal și bun. Obligatoriu, orice ar fi, trebuie să ne calificăm"
Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

CFR CLUJ - KuPS. VIDEO + FOTO Finlandezii au venit să scrie istorie: „Ar fi magnific pentru țara noastră să învingem o echipă mare a Europei”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
baronul67
baronul67  •  01 Octombrie 2020, 11:58

Nu sunt fan CFR, dar totusi sper sa se califice. De fapt oricare echipa ar fi fost in locul lor de la Chindia incepand asi fii dorit sa ajunga in grupe. Sa mai promovam Romania in fotbal indiferent cu ce club tinem. O zii buna pentru toti

10156162893436307
Johny English  •  30 Septembrie 2020, 23:32

SuperDan este profesionist adevarat si are dreptate din nou! Rusine "ziaristilor" GPS-isti( nu le pronunt numele, ca nu merita!) care il ataca mereu ptr ca EI sunt submediocri! Cartonas Rosu ma, HAHALERELOR! Si acuma hai suspendati-ma, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

markksson
markksson  •  30 Septembrie 2020, 22:03

Petrescule, daca "nu au puncte slabe" si "sunt in forma excelenta iar voi nu", mai bine nu va prezentati la meci. Mai iei si tu o pauza de la bocit cu ocazia asta. Ce zici?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează