INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SLASK WROCLAW - RAPID

Copos pune presiune: "Criza e la noi, nu la polonezi"

Copos consideră că fotbaliștii din Grant sînt obligați să se califice
Copos consideră că fotbaliștii din Grant sînt obligați să se califice

Articol de - Publicat sambata, 06 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 05 august 2011 20:29

După ce a aflat adversarul din play-off-ul Europa League, Copos n-a ratat ocazia de a pune puţină presiune pe Lucescu şi jucători.

George Copos îşi freacă mîinile de bucurie după ce sorţii le-au oferit-o pe Slask Wroclaw ca ultim obstacol în calea alb-vişiniilor către grupele Europa League. Patronul consideră că polonezii au o echipă inferioară giuleştenilor şi că fotbaliştii din Grant sînt obligaţi să se califice pentru a asigura liniştea financiară a clubului. "Polonia nu a trecut prin criza pe care încă o traversează România, aşadar, nici Slask nu a avut problemele noastre. Întîlnim o echipă grea, dar noi avem un lot foarte puternic şi cu orice formaţie am fi picat trebuie să ajungem în grupe, sîntem obligaţi", a spus Copos.

Buget de 7 milioane de euro
Motivul pentru care finanţatorul din Grant s-a grăbit să pună presiune îl reprezintă banii pe care clubul i-ar cîştiga dintr-o prezenţă în faza grupelor, minimum 2,2 milioane de euro. Suma ar putea ajunge chiar pînă la 3,5 milioane, în funcţie de rezultatele pe care le obţin. Banii ar fi ca un colac de salvare pentru rapidişti. Copos şi conducerea au stabilit în acest sezon un buget de 7 milioane de euro, însă doar 5 milioane îi iau asiguraţi. Dacă vor trece de polonezi, atunci vor scăpa de grija creanţelor financiare.

"Nu trebuie să o privim cu superioritate pe Slask, e vicecampioana Poloniei. Totuşi, sîntem obligaţi să mergem în grupele Ligii Europa dacă vrem să avem un echilibru financiar în acest sezon" (George Copos, patron Rapid)

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (3)
adarma
adarma  •  06 August 2011, 11:29

Faptul ca Rapid nu joaca in Giulesti o sa conteze ENORM de mult. Sa nu va mire faptul ca Rapid nu o sa intre in grupe In EL iar in campionat o sa fie o echipa de mijlocul clasamentului, si asta din CAUZA ZGARCENIEI LUI COPOS!!!!!!

vladutz13
vladutz13  •  06 August 2011, 02:44

Stiam ca o sa vina si momentul asta cand Copos o sa inceapa sa distruga, dar totusi nu credeam sa fie asa de devreme in campionat :)) e doar etapa a 2-a :)))). De-asta Rapidul e condamnat sa mai rateze un campionat.

stefan888
stefan888  •  06 August 2011, 02:28

cat se mai plange asta , nu se plange nimeni , deja incepe sa f**a atmosfera

Vezi toate comentariile (3)
Comentează