INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO-HAJDUK SPLIT

Cornel Dinu: "Dinamo trebuie să închidă spaţiile pentru a-i opri pe croaţi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2010 00:00

Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo, a vorbit despre meciul pe care Dinamo îl va susţine mîine, în Europa League, împotriva croaţilor de la Hajduk Split.

 

"Pe cei de la Dinamo vreau să-i simt aşa cum au fost în cea de-a doua repriză a meciului cu Astra. Ioan Andone este conştient că mai există probleme, însă este profesionist şi probabil va reuşi să creeze o tactică de joc potrivită pentru meciul de mîine", a declarat Cornel Dinu.

"Este obligatoriu să reuşim, ca speţă umană, să îmbină spiritul cu fizicul şi să obţinem un rezultat bun. Am convingerea că Andone va reuşi să închidă spaţiile, pentru că croaţii sunt foarte periculoşi în astfel de faze. Dinamo va trebui să creeze un baraj chiar în faţa propriei defensive pentru a putea să-i oprim", a adăugat Cornel Dinu.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  28 Iulie 2010, 20:50

trebuie sa batem la 2 goluri diferenta la bucuresti! Hai Dinamo!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează