INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL - DORTMUND 4-3

Reacție senzațională al lui Jurgen Klopp după seara minunată de fotbal oferită de Liverpool în fața lui Dortmund

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2016 00:52

Jurgen Klopp a vorbit după meciul senzațional al echipei sale în fața Borussiei Dortmund, scor 4-3.

"E greu de explicat ce simt, a fost o seară minunată pe Anfield și, să fiu sincer, a fost un meci ciudat de la început. Întreaga partidă a arătat calitatea lui Dortmund, noi am încercat să jucăm, n-am renunțat să credem că putem reveni.

Să marcăm golul de 2-1, apoi 3-1 și să rămânem în meci e absolut minunat! Le-am transmis un mesaj tot timpul, am vrut să aratăm caracter. Nu conta dacă pierdeam, nu-mi păsa, se poate întâmpla. Dar trebuia să arătăm caracter. La pauză le-am spus că Liverpool era cândva condusă cu 3-0 la pauză într-o finală de Liga Campionilor, deci orice e posibil. Sincer, băieții mei au făcut un pic mai mult de atât. Am oferit cel mai bun fotbal, e o experiență minunată.

Mi-e greu să cred ce s-a întâmplat, să fiu sincer. Îi felicit pe toți, au făcut o treabă incredibilă. E ușor să spui că o să fii curajos, dar e greu s-o faci. Mai ales după pauză, la rezultatul care era. E greu să rămâi curajos. Dar am făcut o înțelegere la pauză.

Am jucat senzațional, am dus mingea în careu, am șutat, am făcut un meci bun. Cred că pentru oricine a fost aici în această seară a fost un meci frumos. Chiar și fanii cărora nu le pasă de Liverpool sau de Dormund, dar s-au uitat la meci, cred că au zis: «OK, fotbalul e un joc frumos!»

Rolul meu nu e foarte important acum, sincer. Am avut un plan bun în prima repriză, dar am primit două goluri. Fotbalul îți poate arunca planurile la gunoi. Nu a fost ușor să schimbăm. Am trăit și ne-am bucurat intens. E o noapte minunată!

Trebuie să ai și puțin noroc, recunosc, dar ce ne-a ajutat a fost că nu am renunțat nicio clipă. Ai nevoie de pasiune, ai nevoie să crezi. A fost foarte frumos să văd cum am revenit în joc. Am meritat să revenim, am luptat mult".

Când reporterul i-a spus: "Sunteți aproape să câștigați trofeul acum", Klopp a avut o reacție promptă: "Te rog, nu mă întreba rahaturi d-astea pentru că e atât de greu. Nu știu nimic despre celelalte rezultate. Echipele din Spania sunt incredibil de puternice. Dacă vom ajunge în finală, vom fi pregătiți".

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (3)
montgomerry
montgomerry  •  15 Aprilie 2016, 21:18

Fotbal de vis,seara de neuitat,respect Liverpool,respect Dordmund.

1147161415324404
Kulcsar Iozsef  •  15 Aprilie 2016, 19:50

Seara minunata de fotbal a fost oferita de ambele echipe!!!!

1603720059953062
Dorian G Serban  •  15 Aprilie 2016, 07:14

Klopp este un om de bun simt...Respect

Vezi toate comentariile (3)
Comentează