INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - LIVERPOOL 0-0

E de bine » Remiza dintre Napoli şi Liverpool este cît se poate de favorabilă Stelei

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2010 00:00

Rezultatul bun obţinut de Steaua la Utrecht a fost completat de un altul pe măsură în celălalt meci al grupei. Pe "San Paolo", Napoli şi Liverpool au încheiat 0-0, suficient pentru a menţine mari şansele celor din Ghencea pentru calificarea din grupe.

Temătoare, ambele echipe au riscat puţin în partea întîi, cînd ocaziile au venit rar şi fără pericol. Cea mai mare s-a consumat în minutul de prelungire:  un corner bătut de Cavani, Hamsik a reluat destul de slab, ceea ce i-a permis "cormoranului" Konchesky să respingă de pe linia porţii.

În faţa unui adversar lipsit de vedetele Gerrard şi Torres, Napoli a îndrăznit mai mult o dată cu revenirea de la vestiare. Forcingul a produs cîteva oportunităţi, însă numai atît, fiindcă mai ales Cavani le-a dat cu piciorul. O dată cu trecerea timpului, Liverpool a devenit mai stăpînă pe sine, profitînd şi de oboseala gazdelor, iar N'Gog era cît pe ce să înscrie. N-a reuşit, iar tabela a rămas neschimbată, ceea ce n-a supărat prea tare pe nimeni.

Marica, golul doi stagional
Deşi era dat rezervă, Ciprian Marica a intrat în prima garnitură a lui Stuttgart, 1-0 cu Getafe. Mutarea antrenorului interimar Jens Keller a fost inspirată, întrucît atacantul român a deschis scorul. Era minutul 29: servit cu un lob de Cacau, "nouarul" şvabilor l-a bătut pe Ustari cu un şut din unghi. A fost a doua lui reuşită stagională, după ce a închis tabela la 7-0 cu M'Gladbach în Bundesliga. Marica i-a cedat locul rusului Pogrebniak în minutul 66.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ockiu
ockiu  •  22 Octombrie 2010, 09:24
Postat de imperator pe 22 Octombrie 2010, 07:11

uite cum face,,,batem Utrecht,,egal cu Napoli,,si batem Livarpul,,ca aia sunt pe ultimul loc in Liga lor..9 pct facem.

@imperator pe cine batem noi? :)) presupun ca ai glumit

mbogdan80
mbogdan80  •  22 Octombrie 2010, 09:18

noi ne bazam pe noroc.. jucam la mica ciupeala..ce-o iesi o iesi.. putem sa necalificam

gunner.alex
gunner.alex  •  22 Octombrie 2010, 09:15

VIDEO: Gest disperat al unui portar prin care spera sa isi califice nationala la Campionatul Mondial. Atat de disperat a fost gestul incat a fost suspendat pe viata, iar acel meci a fost ultimul al carierei. detalii pe istoriafotbal ului.com

Vezi toate comentariile (7)
Comentează