INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - STUTTGART 1-5

FOTO Doar suporterii au fost magici » Fanii Stelei au fost din nou la înălţime pe Naţional Arena, în ciuda rezultatului

Articol de , - Publicat vineri, 23 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 noiembrie 2012 00:27

Fanii au ascultat rugămintea conducerii şi au susţinut-o frenetic pe Steaua, creînd o atmosferă precum pe marile arene europene


Recordul de asistenţă pe Naţional Arena n-a căzut aseară, un detaliu minor, avînd în vedere că au fost oricum peste 50.000 de fani în tribune. Suporterii stelişti n-or forma ei cea mai frumoasă galerie din ţară, dar au o calitate aparte, ştiu cînd echipa are mai multă nevoie de ei şi spun "Prezent!". Susţinători ai Stelei, tineri, bătrîni sau copii, din toate colţurile ţării, Botoşani, Cîmpina, Buzău, Galaţi sau Constanţa, au luat cu asalt Capitala şi s-au întîlnit cu cei din Bucureşti sperînd zadarnic că vor sărbători primăvara europeană alături de favoriţii lor.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

"Bună seara, Steaua! Bună seara, România!" a fost salutul crainicului, iar tribunele au răspuns pe măsură. Imediat, nemţii au ieşit la încălzire şi s-a declanşat iadul, un cor puternic de huiduieli şi fluierături ce i-a impresionat pînă şi pe nemţi! Din păcate, doar pînă la fluierul de start. Ai noştri, cu Bourceanu în frunte, au ieşit precum nişte gladiatori, aclamaţi şi aplaudaţi, iar formula de start a fost anunţată la unison, de întreg stadionul! Fanii germani, aproximativ 300 la număr, au încercat şi ei să se facă auziţi, dar au fost imediat acoperiţi: "Europa Steaua, România Steaua, oriunde Steaua, campionii din Ghencea!".

7 ore de pregătire
Meciul era gata să înceapă, crainicul i-a anunţat pe suporterii din peluze să se pregătească, urma momentul pentru care liderii de galerie au venit la stadion la ora 15:00, coregrafia! Imediat ce imnul Europa League a început să se audă, fanii au ridicat fiecare cîte un carton şi la peluza a II-a s-a putut citi mesajul: "Magica Steaua"!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
andystar
andystar  •  23 Noiembrie 2012, 19:26

ORICUM SUNTEM PESTE TOT CE POATE DA FOTBALUL ROMANESC LA ORA ASTA ,PLUS CFR(ANU ASTA) CARE M-A SURPRINS PRIN VICTORIA SA SI II FELICIT ! DINAMO SI RAPID NU AU EXISTAT NICIODATA IN CUPELE EUROPENE ,CU MICI EXCEPTII -VEZI RAPID 2006 SFERT ! IN REST SUNT ZERO IAR RAPIDISTII SUNT SI MAI FRUSTRATI PT CA STEAUA I-A SCOS IN 2006 SI II VA BANTUI O VIATA INTREAGA ! IAR CELALALTE ECHIPE CA CFR,OTELUL,UNIREA AU JUCAT ACOLO DOAR DATORITA STELEI CARE AN DE AN FACE PCT !!!!!!!!!!!!!!!

badescuga
badescuga  •  23 Noiembrie 2012, 13:02
Postat de no.001 pe 23 Noiembrie 2012, 09:50

dupa cat esti de destept ... cred ca esti rapidist

am fost aseara la meci, cum ma duc la aproape toate meciurile de acasa.. mai rar in deplasare.. Galeria a fost superba.. niciun suporter (de la nord/sud cel putin) nu a injurat vreun moment vreun jucator al stelei. Am plecat cu zambetul pe buze de la stadion.. chiar daca am pierdut, suntem o familie si o sa trecem impreuna peste! S-a cantat permanent.. de la 1-0 la 5-0..

a539
a539  •  23 Noiembrie 2012, 11:44

toti cacatei si ciociorile care incearca sa rada sa nu uite ca la scorul de 0-5 ,53108 spectatori, cantau : SUNT FERICIT SI MA SIMT BINE !!! ei nu aduna acest nr. de spectatori in toate meciurile dintr-un sezon :)) asa ca : FI CALM CA STEAUA E STEAUA !! US 24 !!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează