INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VASLUI - INTER

FOTO Piatra italiana » Nemţenii s-au împărţit: 14.000 au fost vasluieni şi 30 italieni!

Fanii gazdelor s-au gătit de sărbătoare	// Foto: Raed Krishan (Piatra-Neamţ) +3   FOTO
Fanii gazdelor s-au gătit de sărbătoare // Foto: Raed Krishan (Piatra-Neamţ)

Articol de - Publicat vineri, 24 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 august 2012 17:55

Nemţenii au repetat experienţa trăită de bucureşteni la amicalul cu Barcelona: i-au urmărit uimiţi pe interişti.

"Sneijder! Sneijder! Zanetti! Hei, Milito!". Italienii nici n-au simţit cum a trecut încălzirea. Fiecare sprint era încheiat de zîmbete şi gesturi de mulţumire spre blitz-urile lipite de gardul din plasă de pe marginea terenului. Oamenii din tribune s-au prins că lombarzii pozează ca la un shooting serios şi i-au încurajat. Sneijder a fost cel mai solicitat şi olandezul a continuat să le facă semne spectatorilor şi în timp ce bea apă.

Peninsularii au atras, probabil, atenţia şi fiindcă s-au trezit strigaţi în italiană la un meci jucat în România. Şi nu de către suporterii lor! S-a întîmplat în Moldova, "Mica Italie" în care între Bacău şi Piatra Neamţ întîlneşti mai multe maşini cu numere de Italia decît înmatriculate în România.

Pe imnul Vasluiului, de la vestiare iese primul Ivan Cordoba. Columbianul contondent, cu faţă de vînător din Apocalypto, a devenit oficial al clubului şi arată în costum cam cum ar arăta Chuck Norris cu sacou şi cu cravată. :)

Zanetti primeşte un cadou din partea vasluienilor, la centrul terenului, asistat de team-managerul Cordoba. "Ieeei!", face stadionul. Urmează 90 de minute în care nimeni nu mai fluieră pe nimeni. Peluza vasluienilor e o "minigalerie braziliană", galben-verde şi cu confetti multe. Italienii au doar 52 de susţinători, dintre care 30 sînt români. Dar în tribune nici nu mai ştii care-s români şi care italieni. Pe teren se vede mai clar. :)

800 de meciuri în tricoul Interului a sărbătorit aseară Zanetti

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bezeroxygrec
bezeroxygrec  •  24 August 2012, 10:02

Dragut articol:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează