INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AJAX - MANCHESTER UNITED 0-2

Jose, pe asta ai uitat-o? În urmă cu 4 ani râdea de Benitez, acum s-a bucurat ca un copil: "Acolo nu dai de echipe ca Steaua" :)

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 01:04

Portughezul Jose Mourinho a ajuns la Manchester United în vară, iar echipa pe care a preluat-o se calificase în Europa League cu Van Gaal la cârmă.

Chiar și așa, lusitanul a acordat o atenție sporită acestei competiții, pe care până la urmă a câștigat-o după finala cu Ajax de la Stockholm, scor 2-0. 

În urmă cu 4 ani avea însă o cu totul altă părere despre această competiție, atunci când doar ce o câștigase Rafa Benitez cu Chelsea, formație pe care el o preluase în vara lui 2013. 

S-a folosit de Steaua la conferința de presă de atunci pentru a-l ataca pe Rafa Benitez, fostul antrenor al "albaştrilor".

Rafa Benitez a adus trofeul Europa League pe Stamford Bridge, eliminând în optimile de finală FCSB. A pierdut la București, 0-1, dar s-a impus la Londra, 3-1.

Jose Mourinho s-a folosit tocmai de acest argument pentru a-l ataca pe spaniolul care apoi a plecat la Napoli: "Câştigătorii Europa League pot fi analizaţi în două moduri. Primul mod: ai adus un trofeu. Al doilea mod: cum ai reuşit să aduci un trofeu? Ai câştigat Europa League fiindcă nu ai reuşit să treci de grupele Ligii Campionilor. Şi nu ai trecut de grupele Ligii Campionilor fiindcă acolo nu sunt echipe de genul Steaua Bucureşti...".

Citește și:

VIDEO + FOTO Glory, glory, Man United! Mourinho câștigă Europa League, 2-0 cu Ajax! "Diavolii" aduc în vitrina clubului singurul trofeu care le lipsea și se califică direct în grupele Ligii

CRONICA finalei Europa League » Expert în triumf! Mourinho a câștigat al treilea trofeu pe banca lui United, după 2-0 cu Ajax

VIDEO+FOTO Cele mai tari imagini după finala Europa League! Jose Mourinho, one-man show! Cum s-au bucurat fotbaliștii

GALERIE FOTO Sărbătoare cu pacienți » Infirmeria lui United e plină, iar asta s-a văzut la festivitatea de premiere

FOTO #PrayforManchester » Mourinho și jucătorii lui United n-au uitat de victimele atentatului de la Manchester! Imaginea făcută în vestiar

VIDEO Paul Pogba s-a distrat teribil după victoria cu Ajax! Dansul care i-a amuzat copios pe fanii lui United

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
para.para
para.para  •  25 Mai 2017, 10:00

Cu alte cuvinte, gesepistilor, Mourinho v-a dat decisiva.

nebraska
nebraska  •  25 Mai 2017, 09:57
Postat de jack_the_stripper pe 25 Mai 2017, 06:27

Sa rada altii, nu tu, ca ti se vad cariile si dintii lipsa...

Banati ma prostalaii astia!

gilos
gilos  •  25 Mai 2017, 09:32

Speculati aiurea pentru ca este o diferenta enorma intre Eurola Ligue de acum 4 ani si cea de azi. Invigatoarea din EL se califica direct in grupele Champions Legue, banii sunt mult mai multi, interesul este mult mai mare, este o cu totul alta competitie

Vezi toate comentariile (12)
Comentează