INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL - VIKTORIA PLZEN, AZI, 21:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mai scumpi, mai experimentaţi, mai valoroşi » Petrolul mizează pe entuziasm în confruntarea de astăzi, de la ora 21:00, cu Viktoria Plzen

Articol de - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 22:27

Dintre echipele româneşti calificate în turul 3 preliminar al Europa League, Petrolul pare să aibă viaţa cea mai grea.


Vicecampioana Cehiei a venit cu gînduri mari la Ploieşti, elevii pregătiţi de Dusan Uhrin jr. fiind convinşi de calificare. Adevărul e că tradiţia şi experienţa sînt de partea lor.

Achiziţii din Bundesliga
Viktoria e un club "naţionalist", Uhrin alcătuind lotul doar din jucători cehi şi slovaci, alte naţionalităţi nefiindu-i pe plac tehnicianului ce a mai trecut pe la Poli Timişoara şi CFR Cluj. Petrolul se află la polul opus, adunînd fotbalişti din toate colţurile lumii, de 12 naţionalităţi diferite!

Vedetele oaspeţilor sînt fundaşul David Limbersky, Frantisek Rajtoral, întors în această vară din Bundesliga, unde a evoluat un sezon pentru Hannover 96, şi Vaclav Pilar, "aripă" împrumutată recent de la Wolfsburg, locul 5 din Germania în sezonul trecut. Fiecare dintre cei trei e cotat la peste două milioane de euro!

Albin vs Pilar
Adversarii sînt în avantaj clar şi în privinţa valorii estimate de site-ul specializat transfermarkt.de: Viktoria e cotată la 25 de milioane de euro, în timp ce "lupii galbeni" sînt evaluaţi la 17 milioane E! Cei mai valoroşi oameni sînt tot în curtea cehilor, Limbersky şi Pilar avînd o cotă de 2,5 milioane de euro. Vedeta prahovenilor la acest capitol este Juan Albin, cotat la 2,4 milioane de euro.

Şi experienţa este de partea celor din Plzen. Dacă Petrolul abia a revenit sezonul trecut în Europa, după o lungă absenţă, echipa lui Uhrin a fost o prezenţă constantă în Liga Campionilor şi în Europa League. Anul trecut, Plzen a eliminat-o pe Şahtior din EL, 1-1 acasă şi 2-1 în Ucraina!


1,90 este cota ca Petrolul să deschidă scorul

2,07 este cota pentru peste 2,5 goluri în meci

2,62 este cota pentru o victorie a celor de la Plzen

7,50 este cota pentru o victorie cu 1-0 a Petrolului

"Cînd am lucrat eu în România, Petrolul nu era o formaţie de prim-plan. Chiar dacă s-a întărit, cred că putem trece de ea"
Dusan Uhrin jr, antrenor Viktoria Plzen

"Am reuşit să-l eliminăm pe Mircea Lucescu din Europa League, vom încerca să îl eliminăm şi pe Răzvan, deşi ştim că va fi dificil"
Dusan Uhrin jr, antrenor Viktoria Plzen

"Atenţie mare la Plzen! Anul trecut cehii m-au eliminat cu mare şansă, dar stau foarte bine pe teren, sînt extrem de organizaţi. Au un stil nemţesc"
Mircea Lucescu, antrenor Şahtior

"Viktoria este ca o construcţie finalizată în Europa, în timp ce Petrolul este încă în construcţie. Va fi o dublă interesantă şi dificilă. Adversarii noştri nu traversează o perioadă foarte bună şi vom încerca să speculăm acest lucru"
Răzvan Lucescu, antrenor Petrolul

628327-caseta-petrolul.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
ehyaa
ehyaa  •  31 Iulie 2014, 20:33

vezi meciul pe liga1-online ro

mandpv964
mandpv964  •  31 Iulie 2014, 18:26
Postat de stelistulbrasov pe 31 Iulie 2014, 11:05

Pai in 2014 nu a mai incasat ca a intrat DNA-ul pe fir.... As vrea sa am un sfert din banii publici incasati de gazari PANA in 2014.....

Papi(asta vine de la papagalule)dna-ul daca gasea ceva in neregula dadea pe bot pana acum!Vad ca sunt multi papi (dupa nr de like-uri)care habar n-au ca ploiestenii fac ce vor -democratic,votand-cu banii lor!Prostovanule echipa steaua a supt din banul public afacerile ilegale ptr care ciobanul interlop e la puscaraie au fost facute cu mafiotii de la MAN.Ai priceput dobi?MAN-ul este parte a Guvernului Tarii!Adica BUGETUL la care contribuie toata Tara.Inclusiv ploiestenii.!DOBITOCULE!

fangigi
fangigi  •  31 Iulie 2014, 17:05

FORZA GAZARII!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează