INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO-HAJDUK

Militaru: "S-au luat măsuri speciale pentru meciul dintre Dinamo şi Hajduk"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2010 00:00

Marius Militaru, reprezentant al jandarmeriei din Bucureşti, a vorbit despre situaţia de mîine, de la meciul pe care Dinamo în joacă împotriva formaţiei Hajduk Split şi despre suporterii croaţi, recunoscuţi pentru manifestările lor violente din timpul meciurilor.

 

"S-au luat măsuri speciale pentru că se ştie că suporterii de la Hajduk sunt recunoscuţi pentru actele lor de violenţă. Am primit nişte imagini, i-am studiat, ştim că au primit multe amenzi de-a lungul vremii în Europa. Este specific acestei galerii, "Torcida", să provoace jandarmii, le place să-şi lase amprenta  pe unde merg", a declarat Marius Militaru la sportro.

"Clubul Hajduk a trimis un comunicat către oficialii de la Dinamo prin care au anunţat că nu vor răspunde de  posibilele acţiuni pe care le vor produce în timpul meciului de mîine", a adăugat Marius Militaru.

"Deocamdată nu ştim dacă vor veni 1000 de suporteri croaţi aşa cum se anunţa. În mod normal, sunt anunţaţi 400 de croaţi şi vor fi 500 de jandarmi la meci, deci lucrurile se află sub control", a afirmat Marius Militaru.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  28 Iulie 2010, 20:47

pai parca suporterii lu hajduk nu aveau voie in deplasari! acum au? oricum sigur se vor bate cu jandarmii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează