INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL - UNIREA URZICENI 1-0

Suporterii lui Liverpool au fost anemici în faţa Unirii! » Silent Anfield

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

Celebra arenă a fost plină şi aseară, însă englezii au fost anemici. Doar peluza The Kop şi-a făcut din cînd în cînd datoria

Zeci de mii de oameni pe străzile din jurul stadionului, o mulţime de oameni forfotind pe la porţi. Liverpool e, clar, alt stadion în zi de meci. Fanii roşii, ca şi toate casele din jurul arenei, îşi respectă tabieturile. Adică burgeri, fish and chips şi bere, toate astea înaintea celui mai cunoscut obicei al lor, "You'll Never Walk Alone", cîntat şi aplaudat laolaltă cu românii de pe stadion. Apropo de ai noştri, s-au ţinut de cuvînt! Au fost peste 1.000, veniţi din ţară, dar şi din Anglia şi Irlanda.

Mai impresionant decît suporterii e Apostol, care iese din vestiar chiar pe imn şi Îl imploră pe Dumnezeu cu gesturi largi spre cer. Vuietul de pe Anfield a ţinut cît oda, după care au rămas doar jucătorii. Alone!
Brandan, suspendat

Ronny Levy a decis în ziua meciului de pe "Anfield" să-l titularizeze pe Pablo Brandan în dauna lui Bordeanu. Argentinianul de 26 de ani fusese pedepsit de conducerea ialomiţenilor după ce la întoarcerea din cantonamentul din Antalya declarase că nu mai are motivaţie pentru a continua la Urziceni. Sud-americanul a primit aseară un cartonaş galben în minutul 58 şi nu va avea drept de joc săptămîna viitoare, în Ghencea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  19 Februarie 2010, 08:58

ptr marius paraschiv ...si mie imi pare rau ca esti roman...

 •  19 Februarie 2010, 08:53

Amice esti prost ! Cum sa-ti fie rusine ca esti roman ma? Impusca-te ! Ca sa nu mai rosesti de rusine...

 •  19 Februarie 2010, 04:17

N-am mai vazut atatia tarani pe metrul patrat, de cand am fost sa votez pt prezidentiale:) Daca stiam mergeam intr-un pub si ma uitam la tv! :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează