INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER - AC MILAN 4-0 (ÎN TUR 3-2)

Englezii au ironizat Milanul: "Juventus are pereche, Milanul e «Bătrînul Domn»" :D

Wayne Rooney, Rooney, Manchester
Wayne Rooney, Rooney, Manchester

Articol de - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

După dezastrul de pe Old Trafford, "Daily Telegraph" a ironizat Milanul, iar "Daily Mail" a conchis că "foştii stăpîni ai Europei au ajuns la geriatrie sportivă"

Bătrîna Doamnă a fotbalului italian nu mai e singură. Spectatoare de lux în primăvara Ligii Campionilor, Juventus are o pereche de miercuri seară. I-au găsit-o englezii, după ce Manchester Utd a pulverizat trupa lui Leondardo, pe Old Trafford (4-0), în returul "optimilor".

"Dacă Juve e La Vecchia Signora, Milan e Il Vecchio Signore. Englezii s-au dovedit mult prea rapizi, puternici şi mobili pentru Milan, ai cărui jucători, ajunşi deja la o venerabilă vîrstă, au naufragiat luaţi de furtună ca nişte manechine. Echipa trebuie imediat întinerită şi refondată pe generaţia lui Pato, şi nu pe cea a lui Beckham", a remarcat "Daily Telegraph".

Destul de acid a fost şi comentariul din The Times: "United n-a fost cu adevărat pusă la încercare de o trupă ce n-a putut ascunde bătrîneţea unor titulari şi mediocritatea altora. Prestaţia mizerabilă confirmă că declinul s-a accelerat". Daily Mail a scris epitaful: "Milan a fost total opusa formaţiei energice din tur. Din stăpîna Europei a ajuns la geriatrie sportivă".

Galliani: "Sîntem anacronici"
Vicepreşedintele Adriano Galliani a descoperit explicaţia eşecului milanez, dincolo de multele absenţe din efectivul lui Leonardo: "I-am pierdut pe Nesta, Antonini şi Bonera şi nu puteam să rezistăm la Manchester fără apărare în faţa unui Rooney fantastic. Probabil că şi cu ei în teren tot n-am fi avut nici o şansă, însă măcar cedam onorabil. Greutăţile italienilor pleacă de la stadioane. Totul era prevăzut, nu m-am enervat şi nu este o dramă. De luni de zile spun că încasăm mult prea puţini bani faţă de marile cluburi europene. Acum zece ani, United era la capitolul financiar în urma noastră, însă acum nici nu ne mai putem compara".

Berlusconi a închis televizorul la 2-0 :)
Afectat de eliminare, Silvio Berlusconi a refuzat să privească umilinţa pînă la capăt.În timpul cinei luate cu mai mulţi senatori, premierul italian a cerut permisiunea de a închide televizorul la 2-0! "Mai ţine cineva cu Milan? Vă deranjează dacă nu ne mai uităm? Cred că e mai bine", a zis preşedintele "rossonerilor", imediat după al doilea gol marcat de Rooney.

Poveşti muritoare
Presa italiană a plîns pe umărul rossonerilor. "A fost odată Milan" e titlul de pe copertă din "Gazzetta dello Sport". Care, în paranteză, nu i-a uitat pe madrileni: "şi chiar şi Real..."

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
 •  12 Martie 2010, 14:56

nu amice nu-s ultim dinozaur.nu`mi plac italienii de nicio culoare.dar englezii ii intrec pe toti la impresii.atat vreau sa vad cum ii rupe spania la mondiale.ca prea mereu s-au p.i.s.a.t pe tara noastra englezii astia. sau poate tu esti vreun wannabe englez

 •  12 Martie 2010, 13:58
Postat de pe 12 Martie 2010, 10:38

englezi ingamfati f.u.t.u.t.i in gura ! abia astept sa va prinda spania la mondiale sclavilor sa vedeti fotbal adevarat! prea va umflati mereu si sunteti pielea _|_ . nu-s interist si nu-l sufar pe mourinho.. dar sper sa elimine toate echipele englezesti ca nu mai ai loc sa dai o basina de englezii astia s.p.u.r.c.a.t.i

esti genul de ultim dinozaur, admirator inca fanatic al unui campionat invechit, ramas in urma. daca ai fi putin obiectiv, ai recunoaste ca au tot dreptul sa-i ironizeze, din moment ce manchester cand i-a prins pe old trafford pe italieni i-a casapit de n-au stiut ce-i cu ei (aminteste-ti de meciul cu roma, acum 4-0 cu milan). e perfect valabil ce zic englezii, milan e o echipa de brontozauri, nu poate emite pretentii in fata englezilor sau spaniolilor.. si pun pariu ca nici inter nu face nimic.

 •  12 Martie 2010, 10:38

englezi ingamfati f.u.t.u.t.i in gura ! abia astept sa va prinda spania la mondiale sclavilor sa vedeti fotbal adevarat! prea va umflati mereu si sunteti pielea _|_ . nu-s interist si nu-l sufar pe mourinho.. dar sper sa elimine toate echipele englezesti ca nu mai ai loc sa dai o basina de englezii astia s.p.u.r.c.a.t.i

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close