INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNIREA URZICENI - ZENIT, MÎINE, ORA 20:30

Faizulin: "Unirea este cel mai complex şi dificil adversar cu care puteam juca"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2010 00:00

Mijlocaşul Viktor Faizulin a declarat că formaţia Unirea Urziceni, pe care Zenit Sankt Petesburg o va întâlni, marţi, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, este cel mai complex şi dificil adversar cu care echipa sa putea juca.

"Din mai multe motive am convingerea că Unirea este cel mai complex şi dificil adversar dintre cei cu care puteam juca în această fază. Aşa am zis şi înainte de tragere, nu-mi schimb părerea nici acum", a spus Faizulin, conform presei din Rusia, preluate de Mediafax.

Apoi a adăugat: "Românii joacă tare, practică un fotbal disciplinat. Anul trecut au arătat destul de bine în grupele Ligii Campionilor. Au învins în deplasare pe Glasgow Rangers, acasă au trecut de FC Sevilla, iar presa a scris în termeni laudativi despre ei"

Meciul Unirea Urziceni - Zenit Sankt Petersburg, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc mîine, de la ora 20.30, pe stadionul Steaua.

Returul dintre cele două echipe se va disputa miercuri, 4 august, de la ora 19.30, la Sankt Petersburg.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
jorginho
jorginho  •  26 Iulie 2010, 18:57

Hai Unirea!!hai baietii!Am fost mandru de voi,de ceea ce ati realizat in Liga si am un respect adevarat pentru voi!Sunt sigur ca veti lupta si veti da tot ce aveti mai bun!!Din toata inima bafta baieti!!!

antreprenor
antreprenor  •  26 Iulie 2010, 17:12

fugi ma de aici :))) e bine sa fii politicos dar nici chiar asa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează