INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - CHELSEA

Cine transmite la TV finala Ligii Campionilor Manchester City - Chelsea

Antrenamntul lui Chelsea înainte de finala Ligii Campionilor // Foto: Getty Images
Antrenamntul lui Chelsea înainte de finala Ligii Campionilor // Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2021 23:13 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 23:22

Manchester City - Chelsea, finala Ligii Campionilor 2021, se va disputa în această seară, de la ora 22:00, în direct pe Digi 1, Telekom 1 și Look Plus. Meciul, dar și cele mai noi informații despre meci vor putea fi urmărite și pe gsp.ro.

Cele două grupări britanice se reîntâlnesc la exact 20 de zile după duelul din campionat, câștigat atunci de Chelsea cu scorul 2-1, rezultat ce a amânat deznondământul din Premier League: City a fost nevoită să mai aștepte câteva zile pentru a deveni campioană.

În acel meci, Sterling a deschis scorul în minutul 44 din pasa lui Aguero. Atacantul care se va despărți de City după acest meci putea să schimbe soarta partidei patru minute mai târziu, însă a ratat un penalty în prelungirile primei reprize. De partea cealaltă, Ziyech a egalat în minutul 63, iar Marcos Alonso a stabilit rezulatul final în al doilea minut de prelungiri de la finalul partidei.

Cine transmite la TV finala Manchester City - Chelsea

Toate cele trei canale de știri care vor transmite finala Ligii Campionilor în România vor prefața meciul cu emisiuni speciale, în cadrul cărora vor transmite imagini de la antrenamente, precum și ceremonia de începere a finalei Ligii Campionilor.

Moderatorii vor reveni în platou la pauză, precum și la final pentru analize și concluzii, alături de invitații lor.

Finala Ligii Campionilor 2021: Suporterii vor fi pe stadion

Manchester City e în fața primului succes în Liga Campionilor, în timp ce Chelsea a câștigat deja acest trofeu, în 2012. Londonezii mai au în palmares și o finală, în anul 2008, când au pierdut în fața lui Manchester United la penalty-uri.

La meci vor fi prezenți 16.500 de suporteri, reprezentând 33% din capacitatea arenei „Estadio do Dragao” din Porto. 12.000 de bilete au revenit în mod egal fanilor celor două echipe britanice, restul fiind oferite microbiștilor portughezi.

Citește mai multe despre finala Ligii Campionilor:

Mahrez și Kante, cei doi prieteni cu povești extraordinare, care se înfruntă în Manchester City - Chelsea!

Guardiola și „războiul” cu arbitrul spaniol al finalei Ligii: „Nu-mi pasă de el”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează