INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LEGIA, 21 AUGUST, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Atenţie, sînt răi! » Ultraşii polonezi şi-au făcut de cap în Polonia înainte de a veni la Bucureşti

Articol de , - Publicat luni, 19 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 18 august 2013 20:53

Suporterii Legiei sînt cunoscuţi ca fiind unii dintre cei mai fanatici din Europa.

În weekend, aceştia au produs haos la un meci din Liga a VI-a, unde marea rivală Polonia Varşovia a ajuns să evolueze după ce şi-a declarat falimentul în această vară!

Sîmbătă, Polonia a avut meci în deplasare la Lomianki, la 20 de kilometri de Varşovia. Ultraşii Legiei au preferat să meargă la această partidă pentru a se confrunta cu rivalii lor decît să-şi susţină favoriţii care au avut meci în Cupă, cu o formaţie de Liga a 3-a, cîştigat în cele din urmă cu 3-0.

Fanii Legiei au ajuns la meci cu două autocare şi imediat au luat cu asalt stadionul, atacîndu-i pe rivali, dar şi pe fotbalişti, în direcţia cărora au aruncat cu sticle de bere, petarde şi torţe!

Poliţiştii au intervenit în forţă, folosind gaze lacrimogene, dar şi gloanţe de cauciuc, iar întîlnirea a fost întreruptă în minutul 38, la scorul de 2-0 pentru cei din Lomianki. Forţele de ordine au reţinut 13 personae, care au fost duse la secţia de poliţie pentru a fi identificate şi amendate.

Purtătorul de cuvînt al Poliţiei Metropolitane a declarat: "Au scandat cuvinte vulgare şi au aruncat pe teren cu diverse obiecte. S-a intervenit în forţă pentru că altfel lucrurile ar fi degenerat! Nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă s-au făcut arestări. Suporterii Legiei au fost duşi sub escortă înapoi în Varşovia!".

Glumă sau nu?
Sîmbătă, Legia a evoluat în Cupa Poloniei, în deplasare, împotriva celor de la Rozwoj Katowice, formaţie din Liga a 3-a.

Adversara Stelei s-a impus lejer cu 3-0, dar la finalul întîlnirii antrenorul celor de la Rozwoj, Dietmar Brehmer, a făcut o declaraţie surprinzătoare: "Diferenţa de valoare s-a văzut. Doresc mult succes Legiei împotriva românilor, sper să ajungă în grupele Ligii Campionilor! Am primit un telefon de la Bucureşti în care am fost rugat să le cer fotbaliştilor mei să joace dur".

Totuşi, tehnicianul a zîmbit după ce a terminat de vorbit, semn că totul ar putea fi o simplă glumă.

3.000 de fani ai Legiei sînt aşteptaţi miercuri seară în tribunele Arenei Naţionale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
torque1981
torque1981  •  19 August 2013, 15:19

Va mananca astia daca calcati vreunu prin Polonia in retur :)))

onethatcomes
onethatcomes  •  19 August 2013, 13:50
Postat de rapido pe 19 August 2013, 11:15

sudistele de la stiaua nu s-au infratit si cu astia??? :))

Nu, nu ne-am infratit. Dar puteti sa va infratiti voi cu ei. Au acelasi caracter ca voi mancatori de lebede pe Herastrau. Arunca cu pungi de urina, scuipa ca la usa cortului si in loc de creier, au pesticide de la magazinul de vise. Asa ca va asemanati intre voi. Sunt la fel de "negrii" ca voi...!!!

red_dog_geo99
red_dog_geo99  •  19 August 2013, 13:22

Nu e problema, p!zd3l3 astea sunt frati si cu astia

Vezi toate comentariile (36)
Comentează