INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNIREA URZICENI - ZENIT

Galamaz: "Încercăm să aducem puncte pentru România"

George Galamaz
George Galamaz

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2010 00:00

Căpitanul de 29 de ani al Unirii Urziceni, George Galamaz, a declarat că el şi coechipierii săi sînt pregătiţi pentru confruntarea cu Zenit St. Petersburg, din preliminariile Ligii Campionilor.

"Eu zic că suntem pregătiţi. Plecăm cu şansa a doua, dar tot timpul când am plecat cu şansa a doua a fost bine. Ne dorim să facem treabă bună şi să producem surpriza dacă se poate"
, a spus Galamaz, preluat de Prima TV.

"Îi respectăm pe cei de la Zenit, sunt jucători foarte buni, dar nu ne speriem. Încercăm să aducem puncte pentru România ca să continuăm în Champions League. Încercăm să schimbăm istoria"
, a mai continuat el.

În urma tragerii la sorţi care a avut loc azi la Nyon, Unirea Urziceni va juca împotriva lui Zenit Saint Petersburg în turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Dubla manşă va avea loc pe 27/28 iulie (turul, la Bucureşti) şi 3/4 august (returul, în deplasare)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  16 Iulie 2010, 21:23

Ma bucur pentru tine capitane ca nu semeni cu Iulian si nu te duci ca mielul la taiere.Asa da mai yic si eu fotbalist cu atitudine.Pana atunci succes in cupa!

sundancekid
sundancekid  •  16 Iulie 2010, 20:22

Imi permit sa fac o afirmatie ! Daca Unirea trece de astia fotbalul romanesc isi va reveni ! Totusi daca o face va fi o nuca tare pentru contracandidate in liga 1 !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează