INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ CU BAYERN, ROMA ŞI BASEL ÎN GRUPĂ

Iuliu Mureşan: "Mi-ar fi plăcut să picăm în grupa Barcelonei, cu Panathinaikos şi Copenhaga"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a spus la Contraatac, de la GSP TV, că grupa în care a picat CFR Cluj este una grea.

 

"Mi-ar fi plăcut să picăm în grupa Barcelonei, cu Panathinaikos şi Copenhaga. Grupa noastră e grea. În Liga Campionilor, toate grupele sînt grele. Sper să ne calificăm în primăvara europeană.

De la celelalte echipe româneşti, aştept să se califice două ca să facem puncte în Europa", a spus Iuliu Mureşan la GSP TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cfrclujole
cfrclujole  •  16 August 2011, 14:52
Postat de mightymo_tm pe 26 August 2010, 20:12

ca sa vinzi drepturile de televizare mai scump,nu?

ce te roade pe tine?

engelmaschine
engelmaschine  •  26 August 2010, 21:27

Muresene te contrazici, parca inainte de tragere ziceati ca nu vreti cu Barca ca va da zece deca va prinde, acuma zici ca ti-ar fi placut... Amnezie sau altceva mai grav? PS. Lasa ca nici cu Bayern n-o sa scapati mult mai ieftin, da' macar Arpi va fi satisfacut.

vladyb19
vladyb19  •  26 August 2010, 20:32

Si eu zic ca acolo era bine

Vezi toate comentariile (7)
Comentează