INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID

A jucat la Real Madrid și Everton, dar o vrea pe Liverpool campioana Europei: „Am mulți prieteni la Real, dar...”

James Rodriguez, „urecheat” în timpul unui antrenament din perioada Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
James Rodriguez, „urecheat” în timpul unui antrenament din perioada Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2022 13:39 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 13:51

James Rodriguez (30 de ani) spune că vrea ca finala Champions League, Liverpool - Real Madrid (28 mai, ora 22:00), să fie câștigată de englezi. Mijlocașul columbian a jucat atât în tricoul blanco, cât și la rivala locală a „cormoranilor”, Everton.

James Rodriguez, între 2014 și 2020 legitimat la Real Madrid, ulterior la Everton vreme de un sezon, a surprins atunci când a fost întrebat despre finala Champions League.

În prezent jucător la Al-Rayyan, în Qatar, mijlocașul columbian în vârstă de 30 de ani ține cu Liverpool în ultimul act al competiției, care va avea loc pe Stade de France. Motivul? La Liverpool joacă Luis Diaz, compatriot și prieten cu James.

Situație incredibilă în play-out: cu o etapă înainte de final, clubul ar trebui exclus din campionat! Decizia luată la Comisii
DEPUNCTĂRI
Situație incredibilă în play-out: cu o etapă înainte de final, clubul ar trebui exclus din campionat! Decizia luată la Comisii

James Rodriguez surprinde: „Vreau ca Liverpool să câștige finala Champions League”

„Vreau ca Liverpool să fie campioană. Am mulți prieteni la Real Madrid, este o echipă dificil de înfruntat în astfel de meciuri, dar vreau ca Lucho (n.r. - Luis Diaz) să câștige”, a spus Rodriguez într-o discuție pe Twitch cu baschetbalistul columbian Jaime Echenique.

37 de goluriși 42 de pase decisive a adunat James Rodriguez la Real Madrid, în 125 de meciuri. La Everton a reușit 6 goluri și 9 assisturi în 26 de partide

Luis Diaz a fost transferat de Liverpool în ianuarie 2022. În schimbul său, „cormoranii” le-au plătit 45 de milioane de euro celor de la FC Porto.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Klopp pierde un titular pentru finala Cupei! » Și meciul cu Real Madrid e în mare pericol!

George Pușcaș, ales jucătorul lunii la Pisa » Cifre impresionante pentru atacantul român

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close