INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - INTER 1-0

„Drumul oaselor” pentru fani: „UEFA e o rușine! Sunteți al naibii de inutili” » Au făcut și 6 ore până la hotel

Foto: Imago Images
Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 11 iunie 2023 10:31 / Actualizat duminica, 11 iunie 2023 10:43

Manchester City - Inter Milano 1-0 | Suporterii lui Manchester City au trăit un adevărat coșmar în traficul din Istanbul. Și dau vina pe UEFA pentru alegerea gazdei finalei și pentru proasta organizare a deplasării din oraș la stadion și înapoi. În total, 48 de kilometri!

Suporterii lui Manchester City nu s-au putut putut bucura pe deplin de triumful favoriților în finala Ligii Campionilor cu Inter (1-0). La Istanbul, organizarea deplasării din centrul metropolei Ia stadionul olimpic „Mustafa Kemal Ataturk” și înapoi, după fluierul final, a fost ca și inexistentă. Iar în haosul creat, fiecare s-a descurcat cum a putut.

UEFA și organizatorii s-au mărginit la câteva atenționări, ceea ce nu i-a ajutat prea mult pe cei 30.000 de fani, iar mulți și-au strigat nemulțumirea pe rețelele de socializare, pentru alegerea gazdei finalei: „UEFA este o rușine!”.

„Nu-mi pasă!” » Titularul lui Guardiola nu a ținut cont de nimic la interviu: „Am mers la el. E un geniu!”
MANCHESTER CITY - INTER 1-0
„Nu-mi pasă!” » Titularul lui Guardiola nu a ținut cont de nimic la interviu: „Am mers la el. E un geniu!”

Suporterii lui Manchester City au fost taxați și cu câte 150 de euro

La dus, drumul a fost un chin, potrivit tabloidului Daily Mail. Cine a ales metroul, a „plonjat” într-o aglomerație de nedescris. Iar aceia care au mizat pe mijloacele de transport, s-au trezit blocați ore întregi în traficul infernal din metropola de pe malurile Bosforului. 

Fie că au apelat la taxiuri, unde au fost taxați și cu câte 150 de euro pentru un drum de 12 euro, fie că s-au urcat în autocarele puse la dispoziție de organizatori.

24 de kilometri până la stadion

Deși din oraș până la arenă sunt 24 de kilometri, mulți au abandonat vehiculele, la un moment dat, și au preferat să meargă pe jos, pe marginea drumului, în caniculă. 

Mai rău, odată ajunși în preajma stadionului s-au confruntat și cu fumul dens provenit de la un puternic incendiu izbucnit în zonă.

Suporterii lui Manchester City au mers șase ore pe jos până la hotel

Altă surpriză neplăcută a fost la plecare. După ce au petrecut cu echipa, suporterii au constatat că n-au cu ce se mai întoarce în oraș! 

Un jurnalist din Manchester, Alex Brotherton, a postat furios pe Twitter: „Ce mod de a strica o seară incredibilă - 30.000 de fani ai lui City ies din «Atatürk» la 1 dimineața, ora locală, pentru a nu găsi autobuze de transfer înapoi în centrul orașului. Sunt șase ore de mers pe jos până la Istanbul. Sunteți al naibii de inutili UEFA”.

Citește și:

Gestul SUPERB al lui Pep Guardiola, surprins de camerele TV imediat după fluierul de final

Greii de la Manchester City vor încasa un bonus uriaș! Ce primă aveau promisă pentru un sezon perfect

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Georgiana.Modrescu
Georgiana.Modrescu  •  11 Iunie 2023, 12:47

Din pacate nu confortul sau siguranta suporterilor primeaza cand se decid stadioanele pentru finale. Suporterii mai sunt nemultumiti si de numarul biletelor date fiecarui club si alocarea aleatorie a locurilor. Cumperi si nu stii exact ce cumperi, abia pe urma vezi ca la loz in plic ce loc ai nimerit. Asta este, Ataturk este un stadion urat si cu un acces urat printre ogoare, dar pentru clubul meu va ramane o borna istorica. La anul se joaca pe Wembley si toate echipele englezesti angrenate in competitie vor fi foarte motivate sa acceada in finala, sa joace acasa pe un stadion iconic. Sper sa fiu si eu acolo la anul, desi este foarte greu sa urci in clasamentul de eligibilitate cand locuiesti asa departe de club. Exista oricand posibilitatea de a cumpara de la UEFA bilete in zonele 'neutre' dar preturile sunt ingrozitoare si atmosfera nu se compara. Come On City!

vividan2007
vividan2007  •  11 Iunie 2023, 10:51

ma crucesc cu englezii astia.la Londra stateau 12 ore in trafic dar nu mai conteaza . ei sunt nemultumiti

Vezi toate comentariile (2)
Comentează