INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - PSG 3-2 LA GENERAL

FOTO Faza la care Messi a urlat la un star de la PSG în timpul meciului cu Real

Lionel Messi, PSG // foto: ESPN +20   FOTO
Lionel Messi, PSG // foto: ESPN

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 19:13 / Actualizat joi, 10 martie 2022 19:13

Leo Messi (34 de ani) a avut o prestație ștearsă în returul Real Madrid - PSG din „optimile” Champions League, scor 3-1 pentru spanioli (3-2 la general). În finalul primei reprize, „Puricele” a fost scos din sărite de mijlocașul Marco Verratti (29).

Ce s-a întâmplat? În minutul 45+2, la una dintre ultimele acțiuni ale primului act, Messi a fost „ocolit” de Verratti, care a ales să centreze pentru Hakimi în loc să-i paseze „decarului” venit să șuteze dintr-o poziție centrală. Alegerea italianului a fost una neinspirată, întrucât Hakimi n-a reușit să finalizeze.

IUREȘ în tabăra PSG-ului după eliminare » Al Khelaifi a agresat arbitrii și un angajat al Realului: „Te omor!”. A intervenit poliția! Pochettino: „E o rușine!”
REAL MADRID - PSG 3-1
IUREȘ în tabăra PSG-ului după eliminare » Al Khelaifi a agresat arbitrii și un angajat al Realului: „Te omor!”. A intervenit poliția! Pochettino: „E o rușine!”

Real Madrid - PSG. Messi, enervat la culme de Verratti

Necaracteristic lui, Leo Messi a avut o criză de nervi și a început să țipe la Verratti, unul dintre cei mai vechi fotbaliști din lotul parizienilor.

PSG conducea în acel moment cu 1-0. Grație hat-trickului reușit de Benzema în repriza secundă, Real Madrid s-a calificat în sferturile de finală.

Lionel Messi, secetă nemaivăzută împotriva lui Real Madrid 

Messi a ajuns la nouă meciuri consecutive fără gol sau pasă de gol împotriva „los blancos”.

Pentru prima dată în carieră, Lionel Messi a jucat nouă meciuri împotriva unei echipe fără să înscrie. Mijlocașul lui PSG n-a mai punctat în poarta lui Real Madrid din mai 2018, de la un Barcelona - Real Madrid 2-2.

În vara lui 2021 s-a mutat la PSG, a avut șansa să înscrie în dubla manșă din optimile Ligii Campionilor, dar a eșuat. Nu a reușit să marcheze nici de la punctul cu var: în tur a ratat un penalty extrem de costisitor pentru Paris.

O altă bornă neagră pentru Messi: Balonul de Aur a fost eliminat în faza optimilor din Champions League pentru al doilea an la rând. Anul trecut, PSG a scos-o pe Barcelona, în tricoul căreia Messi evolua. Acum, PSG, echipa la care joacă argentinianul, a fost eliminată de Real Madrid.

Este prima dată când Messi părăsește Champions League în fază întâi eliminatorie pentru două sezoane la rând.

Lionel Messi nu-și lasă amprenta nici în Ligue 1

De la transferul la PSG, Messi nu a strălucit nici în campionatul francez. El a adoptat o poziție mai retrasă față de cea obișnuită, acum îmbină rolul de extremă cu cel de playmaker, astfel că era firesc să înscrie un număr mai mic de goluri decât obișnuia.

În 17 meciuri în Ligue 1, Messi a înscris doar două goluri. El stă mult mai bine la capitolul „pase decisive”, cu 11 în dreptul său.

0 șuturi pe poartăa avut Messi în meciul cu Real Madrid. Și-a trecut în cont 4 driblinguri din 8 încercări, dar și o pasă-cheie

Mai multe știri despre Real Madrid - PSG: 

Regele e Benzema! Karim a făcut meciul carierei cu PSG: 4 borne istorice atinse de francez

200 mil. € a pierdut PSG ca să treacă de Real Madrid. Degeaba!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează