INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 0-1

Rafael Benitez: "Iniţial, ne-am propus să nu luăm gol pe Bernabeu"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2009 00:00

Tehnicianul spaniol Rafael Benitez a afirmat după victoria de miercuri seară cu Real Madrid că nu intenţionează să plece de la Liverpool, deoarece mai are de muncit la gruparea engleză, informează ediţia online a cotidianului The Guardian.

"Voi rămâne la echipă. Trebuie să muncim în continuare şi Liverpool să câştige meciuri, apoi o să vină şi momentul în care voi discuta cu patronii detalii referitoare la viitorul meu.
Avocaţii mei vor negocia şi proprietarii clubului. Eu vreau să mă bucur de victoria cu Real Madrid, fără să-mi fac griji în privinţa negocierilor. Avem mult timp referitor la acest lucru", a afirmat Rafael Benitez.

Tehnicianul s-a declarat mulţumit de victoria obţinută în faţa grupării spaniole, dar a precizat că nu s-a decis nimic în privinţa calificării mai departe în Liga Campionilor. "A fost o noapte fantastică, dar trebuie să luptăm pentru calificare. S-a jucat doar un meci şi ştim că o să fie o partidă foarte dificilă returul cu Real Madrid, o formaţie foarte puternică pe contraatac. Noi am vrut în primul rând să nu primim gol. Am suferit din cauza faptului că Gerrard nu a mai putut juca, iar Torres a suferit o accidentare", a mai spus antrenorul lui Liverpool.

Liverpool a învins miercuri în deplasare pe Real Madrid, scor 1-0, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dust_off_3
dust_off_3  •  26 Februarie 2009, 16:57

Perfect!:X

 •  26 Februarie 2009, 14:55

fotbalul in ultimii ani se cam practica foarte tacticizat, echipele mari nu mai pun accent pe tehnica asa mult si pe spectaculozitate, si mai degraba pe forta si viteza, iar spectacolul iese nu prin individualitati, ci prin actiunile desfasurate. spectacol nu e nu nu mai cand inscrii ci si cand reusesti ce a reusit liverpool aseara, adica sa nu lase realu sa intre cu mingea in careu, sa ii faca sa greseasca in continuu. fortza LIVERPOOL - sunteti cei mai buni

 •  26 Februarie 2009, 14:28

GO REDS!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează