INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OŢELUL-MANCHESTER UNITED 0-2

”Roomania”, cum l-a poreclit The Sun”, nu va uita niciodată National Arena datorită recordului bătut cu Oţelul

The Sun scrie că
The Sun scrie că "românii l-au lovit tot timpul, dar nu a ripostat niciodată". La meciul cu Muntenegru a făcut-o, a fost eliminat şi acum riscă neincluderea sa în lotul Angliei pentru Euro 2012

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2011 11:50

Pentru români ciumă, nici o victorie în cupele europene, Naţional Arena e mai nou un stadion de pe care străinii pleacă avînd amintiri de neuitat.

Wayne Rooney, de pildă, i-a marcat Oţelului două goluri şi a ajuns la cota 26 în Europa, devenind astfel cel mai prolific jucător al lui Manchester United în competiţiile continentale.

Tabloidul The Sun, care a jonglat cu Rooney şi Romania, rezultînd "Roomania", l-a monitorizat de-a lungul întregii partide cu gălăţenii (2-0).

Şi-a remarcat că atacantul a fost lovit tot timpul de fundaşii adverşi, dar n-a răspuns nici o clipă provocărilor, precupat exclusiv de joc.

Rooney tocmai a avut un incident, lovindu-şi adversarul direct în meciul Angliei cu Muntenegru (2-2) din preliminariile Euro 2012. Pentru fapta sa, el a luat două etape de suspendare de la Comisia de Disciplină a UEFA, din care a făcut parte şi Gică Popescu.

Evra s-a liniştit
Unul dintre jucătorii lui Manchester United care şi-a schimbat radical părerea despre Naţional Arena e Patrice Evra. La prima descindere pe stadion, cu "naţionala" Franţei, scor 0-0, a avut de-a face cu acel gazon imposibil marca "Oprişan". Marţi seară, în schimb, a găsit o suprafaţă de joc excelentă şi n-a mai avut nimic de comentat. Inclusiv managerul Alex Ferguson a fost mulţumit de gazon.


Citește și:

Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!
Liga 2
FRF a primit notificarea » Schimbare MAJORĂ la CSA Steaua din sezonul viitor!

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (1)
rhodes
rhodes  •  19 Octombrie 2011, 12:11

Ajuta un doctor sa salveze vieti! Ajuta-l pe Catalin! ://drcatalinsandu.wordpress.com/ ://www.ziarulring.com/stiri/34169/campanie-ring-ajutati-un-tanar-medic-sa-salveze-viet ://www.facebook.com/#!/pages/C%C4%83t%C4%83lin-Sandu/170212169732864

Vezi toate comentariile (1)
Comentează