INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - REAL MADRID 3-1

VIDEO Real, înfrângere drastică pe terenul lui Tottenham » De când nu mai pierduseră madrilenii în fața unei echipe englezești

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 23:34

Real Madrid a pierdut categoric pe terenul lui Tottenham, scor 1-3, suferind prima înfrângere din actuala ediție a Ligii Campionilor.

Echipa lui Zidane a început slab meciul și nu și-a creat ocazii notabile în primele minute. Madrilenii au fost taxați prima oară în minutul 27, când Delle Alli a marcat după o pasă a lui Trippier. Fusese însă ofsaid la faza premergătoare golului (VIDEO). 

Același Delle Alli a majorat avantajul englezilor în minutul 27, când a marcat după un șut deviat nefericit de Sergio Ramos. Puștiul de doar 21 de ani a devenit astfel primul englez care marchează în poarta lui Real de la Steven Gerrard, care înscria în fața spaniolilor în 2009.

Scorul a căpătat proporții în minutul 65, atunci când Eriksen, lansat ideal de Kane, l-a învins pe Casilla cu o execuție simplă.

Golul de onoare al Realului a fost reușit de Cristiano Ronaldo, în minutul 80, portughezul marcând grație unui șut din câțiva metri. 

VIDEO cu golurile partidei

Eșecul suferit de Real pe terenul lui Tottenham reprezintă prima înfrângere suferită de Real Madrid în fața unei echipe englezești după opt ani!

În 2009, Real era eliminată în optimile Ligii Campionilor de Liverpool, "cormoranii" impunându-se atunci cu 5-0 la general (4-0 și 1-0). 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  02 Noiembrie 2017, 18:15

3 -1 înfrângere drastică? Aveți buba?

tihi
tihi  •  02 Noiembrie 2017, 09:33

Campioana tarii la baschet feminin, echipa SEPSI SIC SFANTU GHEORGHE, a castigat in Cupa Europei cu 22 de puncte !! Sepsi-SIC–Energa Torun(Polonia) 71–49 (13–12, 27–14, 16–15, 15–8).Bravo fetelor,succes in continuare !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează