INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX - PSV 2-0

AJAX - PSV 2-0 // Erik ten Hag și Mark van Bommel, conflict în drum spre vestiare: „M-a făcut chel și i-am răspuns”

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 21:35

Cu Răzvan Marin integralist, Ajax a trecut de PSV, scor 2-0, în Supercupa Olandei. Jurnaliștii prezenți la meci au fost martorii unui schimb acid de replici între antrenorii celor două formații.

Mark Van Bommel, tehnicianul învinsei, l-a numit „chel” pe Eric Ten Hag, într-un dialog nu tocmai prietenos. Întrebat după meci despre incident, antrenorul lui Ajax a glumit: „Așa este, l-am făcut și eu creț în replică. Nu am înțeles ce s-a întâmplat. Părea să aibă niște reproșuri. Nu știu, n-am fost perturbat de asta. Noi am venit aici pentru trofeu și l-am obținut. Sunt mulțumit de modul în care elevii mei s-au comportat astăzi”.

Fundașii centrali remarcați de Ten Hag

Răzvan Marin a avut o prestație de metronom, cu 78 de atingeri ale balonului, și primul la capitolul intercepții și deposedări, dar la cald, Ten Hag a avut alți doi remarcați.

Per Schuurs (19 ani) și argentinianul Lisandro Martinez (21 de ani), cei doi fundași centrali, au fost lăudați: „Am investit foarte mult în Schuurs, iar el ne-a răsplătit. A lucrat mult, a progresat din punct de vedere fizic, tactic și mental în această vară. Lisandro a adus răutatea de care aveam nevoie acolo”.

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Răzvan Marin a câștigat Supercupa Olandei la debutul pentru Ajax! Cum s-a descurcat internaționalul român

Citește și:

Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America
Campionate
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (1)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  28 Iulie 2019, 14:50

Antrenorul celor de la Ajax este cu siguranta un tip inteligent ( gestul sau este - pastrand proportiile- similar celui facut de Dani Alves, ce-a ,, consumat'' banana ,, oferita''de suporterii echipei adverse lui Juventus-Sampdoria, parca ? ). Van Bommel a cam ,, raschetat'' tibia/peroneul multor adversari in cariera sa, nu-i ceva nou la el, verbal insa este mai putin contondenta reactia, n'asa ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează