INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL KHALEEJ - AL TAI 2-2

Echipa lui Rădoi era condusă cu 0-2 în minutul 80, dar finalul a fost dramatic » Urmează duelul cu Șumudică

Mirel Rădoi/ foto Imago Images
Mirel Rădoi/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 17:17 / Actualizat joi, 16 martie 2023 17:52

Al Tai, echipa antrenată de Mirel Rădoi, a remizat cu Al Khaleej, scor 2-2, în etapa 21 din campionatul Arabiei Saudite, după un final dramatic. 

Al Tai era condusă cu 2-0 în minutul 80, dar echipa lui Mirel Rădoi a revenit și a egalat în prelungiri, după autogolul lui Douglas Friedrich.

Ce a decis azi ÎCCJ în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua!
FCSB - CSA STEAUA
Ce a decis azi ÎCCJ în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua!

Al Tai, echipa lui Mirel Rădoi, a revenit de la 0-2 în ultimele minute

Al Tai a dominat meciul, a avut mai multe ocazii, 11 față de 6, și o posesie de 65%. Echipa lui Rădoi a avut probleme în apărare și a fost condusă cu 2-0. Al Khaleej a deschis scorul prin Cikalleshi, în minutul 13. Și-a dublat avantajul înainte de pauză, în minutul 45+3, prin Al Abdah. 

Oaspeții au dat startul revenirii în minutul 80, prin golul cu capul al lui Al Johani. Al Tai a smuls egalul în minutul 90+3, după ce mingea respinsă de portarul lui Al Khaleej l-a lovit pe Friedrich, apoi a intrat în poartă.

Trupa lui Mirel Rădoi a urcat pe locul 7 după egalul cu Al Khallej, cu 26 de puncte. Pentru Al Tai urmează meciul cu Al Raed, echipa lui Marius Șumudică, pe 5 aprilie. Al Raed este pe locul 9, la două puncte sub Al Tai și cu un meci în minus. Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, este pe locul doi.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Scandal uriaș în Germania! Marele Rudi Völler a ordonat renunțarea la banderola gay. S-a implicat și extrema dreaptă în discuție

Gianni Infantino, reales președintele FIFA „cu un ropot de aplauze”, ca la Congresul PCR » Halucinant! A sugerat că ar merita să fie președinte „pentru totdeauna”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  16 Martie 2023, 18:37

Duel romanesc in Saudia. Mandru ca sunt roman.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează