INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REPLICĂ PENTRU SANDU

Alibec, "doppietta" cu Bayern în finala Ligii versiunea tineret!

Articol de - Publicat miercuri, 19 mai 2010 00:00

Criticat dur ieri, la conferinţa de presş de preşedintele FRF, tînărul atacant român a rşspuns cîteva ore mai tîrziu în teren. Denis Alibec a marcat ambele goluri ale succesului reuşit de echipa de tineret a lui Inter contra omologilor de la Bayern (2-0).

Meciul s-a disputat asearş, la Madrid, şi a fost finala Under 18 Challenge, care s-a desfăşurat sub ochii preşedintelui UEFA, Michel Platini, şi a şefului de la Real, Florentino Perez.. Fostul constşnîean, titular în echipa lui Fulvio Pea, a deschis scorul după doar 100 de secunde de joc, speculînd la limita ofsaidului o minge trimisă cu capul de Dell'Agnello. Golul doi a fost cu adevărat special.  Alibec a combiat cu Stevanovici, care l-a pus în situaţie de singur cu portarul. L-a driblat şi a înscris pentru 2-0 în minutul 80. Victoria parafată de puştiul român ar putea fi preludiul unei victorii a echipei lui Chivu în marea finală de sîmbătă, de pe "Bernabeu". 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  20 Mai 2010, 12:07
Postat de pe 20 Mai 2010, 06:37

Bravo tie mai baiatule, felicitari!

Domne', ai cumva tastatura noua? Corectati frate articolu ca va faceti... de ce sunteti :) DE RAS!

 •  20 Mai 2010, 11:06

ce mare branza a facut alibec? era de o mie de ori mai important sa stea 5 min pe banca in finala ligii decat sa dea 2 goluri in nu stiu ce competitie anonima. dar asa sunteti voi ziaristii in cautarea de senzational. apropos, la cate meciuri de serie A a fost convocat alibec? asta e ceea ce conteaza nu prostiile voastre.

 •  20 Mai 2010, 10:40

Domnul.... Daniel Scorpie.. dar tu acum inveti sa scrii un articol?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează