INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ce spune antrenorul Parmei despre Man și Mihăilă: „Sunt două extreme bune, un singur lucru le lipsește”

Valentin Mihăilă și Dennis Man, primii doi din stânga // Foto: Imago
Valentin Mihăilă și Dennis Man, primii doi din stânga // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 22:55 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 23:32

Fabio Pecchia, antrenorul Parmei, a vorbit despre Valentin Mihăilă (23 de ani) și Dennis Man (24 de ani), într-un interviu din Gazzetta di Parma: „Au avut probleme fizice și de aceea nu s-au putut antrena cum trebuie și n-au putut juca mai mult”.

Fabio Pecchia va fi antrenorul Parmei și în sezonul viitor și va continua să lucreze cu ambii internaționali români. Acesta a acordat un interviu în ziarul „Gazzetta di Parma”, în care vorbește și despre „tricolori”. 

„Mă aștept la mai multă continuitate. Mie îmi place să am în lot cupluri de extreme, adaptate stilului nostru de joc. Jucători capabili să facă ambele faze ale jocului, jucători de calitate, dar și de cantitate. Este ca și cum ai avea două servicii”, a declarat tehnicianul echipei gialoblu.

The real Slim Shady  » Mihăilă și-a revenit după accidentarea de la națională și a atras toate privirile la Parma
ITALIA
The real Slim Shady » Mihăilă și-a revenit după accidentarea de la națională și a atras toate privirile la Parma

Problemele fizice i-au tras în jos pe Man și Mihăilă

Pecchia a avut și cuvinte de laudă pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă: „Sunt două extreme bune, valoroase. Au avut probleme fizice și asta a fost un mare handicap, pentru că nu s-au putut antrena cu regularitate și nici să fie pe teren”. 

Mihăilă nu a jucat decât în 19 meciuri în formația cruciaților, reușind 3 goluri și 3 assisturi, în vreme ce Man a bifat 32 de partide, în care a dat 6 goluri și două pase decisive în sezonul trecut în toate competițiile.

Cotele de piață li s-au prăbușit!

Fluctuațiile de formă s-au simțit în jocul celor doi români, ale căror cote de piață au scăzut dramatic în ultimii doi ani. Man era evaluat la 11 milioane de euro imediat după transferul de la FCSB, în ianuarie 2021, și de-atunci a scăzut constant, ajungând acum să valoreze 3,2 milioane, conform portalului transfemarkt.com. 

În ceea ce-l privește pe Mihăilă, vârful venit de la CS Universitatea Craiova a fost de 8,5 milioane de euro în primăvara lui 2021, iar scăderea continuă l-a dus în prezent la 2,7 milioane de euro.

Citește și alte știri despre stranieri: 

Antrenorul Slaviei Praga are un mesaj pentru Nicolae Stanciu: „Ne-ar plăcea să revină, dar nu e suficientă doar dorința”

Motivul pentru care Chiricheș îl ține în șah pe Becali » 3 opțiuni pentru căpitanul „naționalei”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
Eu.Sa.Fiu.Sanatos
Eu.Sa.Fiu.Sanatos  •  13 Iulie 2023, 19:30

cotele lor nu s-au prabusit, ci s-au desumflat

parachioara5
parachioara5  •  13 Iulie 2023, 13:25

...daca au probleme fizice sunt doua extreme proaste ...extrem de proaste ...adica nu s bune de nimik ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează