INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Atenție, Man și Mihăilă! Parma caută o extremă în mercato: „Nu garantează din punct de vedere al rezistenței”

Dennis Man și Valentin Mihăilă riscă să rămână pe banca de rezerve în următorul sezon // Foto: Imago
Dennis Man și Valentin Mihăilă riscă să rămână pe banca de rezerve în următorul sezon // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 19:02 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 19:43

Parma nu este mulțumită de randamentul lui Dennis Man (24 de ani) și Valentin Mihăilă (23 de ani) și vrea să mai transfere un jucător de bandă, anunță agentia Forza Parma. 

Antrenorul Fabio Pecchia ar putea să-i treacă în noul sezon pe ambii pe banca de rezerve. Asta dacă nu vin oferte pentru ei și nu sunt vânduți, Man fiind curtat de Fenerbahce. Sunt tot mai mari șansele ca în sezonul viitor Parma să nu mizeze ca titulari pe Dennis Man și Valentin Mihăilă

Man a intrat după pauză și a fost singura rezervă schimbată la Parma: „Dacă nu-și dă un restart, va privi terenul de pe margine”
PARMA
Man a intrat după pauză și a fost singura rezervă schimbată la Parma: „Dacă nu-și dă un restart, va privi terenul de pe margine”

Fostul FCSB-ist n-a jucat decât o jumătate de repriză în amicalul cu Fiorentina (1-1), în timp ce ex-olteanul își continuă recuperarea, întârziată de o nouă problemă musculară, produsă de o mică deschidere a cicatricei de la ultima leziune, suferită la antrenament. Mihăilă a recunoscut singur că numai în ultimul an a avut trei accidentări musculare.

Agenția Forza Parma a dezvăluit că antrenorul cruciaților a solicitat patru achiziții, între care și o extremă. Cu alte cuvinte, se caută în această perioadă de mercato încă un concurent pe bandă, „având în vedere că Man și Mihăilă nu oferă garanții din punctul de vedere al rezistenței la efort”.

Concurență mare pe extreme la Parma

Deja doi au sosit, Anthony Partipilo (Ternana), extremă dreapta, pentru care s-a plătit suma de 1,5 milioane de euro, și slovenul Tjas Begic, extremă stânga, achiziționat pentru 1,5 miliioane de la Vicenza. Și se așteaptă ca patronul american Kyle Krause să mai cumpere unul, care să facă și mai mare concurență pe aripi. 

Antrenorul Fabio Pecchia dorește să joace un 4-2-3-1, cu tridentul Partipilo, Sohm și Benedyczak, în spatele vârfului Colak, adus de la Rangers cu 2,9 milioane de euro.

Am început recuperarea și într-o săptămână și jumătate, maximum două săptămâni, voi fi la antrenamentele cu toți colegii. Am încercat să găsim explicația pentru leziunile mele musculare, însă, din nefericire, nu am reușit 

- Valentin Mihăilă, atacant Parma

11goluri și 5 pase decisive a reușit Man în 73 de meciuri jucate la Parma în două sezoane și jumătate. Mihăilă n-a prins decât 49 de partide, cu 9 goluri și 8 assisturi

Citește și alte știri despre stranieri: 

OFICIAL Postolachi va juca în Franța! UTA a primit 300.000 € pentru transfer

Dan Petrescu, învins în Coreea de Sud. Reacția antrenorului

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (2)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  23 Iulie 2023, 08:25
Postat de VanBasten pe 22 Iulie 2023, 20:59

Gata, baieti. Ati pacalit suficient fotbalul. Mamaliga sau Saudia scrie pe voi.

cum le stii tu pe toate!

VanBasten
VanBasten  •  22 Iulie 2023, 20:59

Gata, baieti. Ati pacalit suficient fotbalul. Mamaliga sau Saudia scrie pe voi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează