INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VIITOR TULBURE

Corriere dello Sport: "Mutu, încotro?"

mutu
mutu

Articol de - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Corriere dello Sport ia în discuţie, în numărul său de azi, viitorul lui Adrian Mutu funcţie de pedeaspa pe care ar putea-o primi în cazul "sibutramina".

 

"Dacă Procuratura Antidoping demonstrează că e recidivist şi-i dă între unu şi patru ani de suspendare, cariera lui Adrian Mutu e ca şi terminată. Pînă şi un an lasă urme dureroase", consideră cotidianul Italian.

În cazul cel mai fericit, "tricolorul" ar putea primi între trei şi şase luni de suspendare. "Situaţie în care, la vară, s-ar putea discuta mai multe variante. Impresarul jucătorului, Giovanni Becali, vorbea la începutul anului despre un transfer în Rusia, unde Mutu poate cîştiga mai mulţi bani. Dar la ce preţ? Acum, după scandalul sibutramina, cota lui de piaţă a scăzut foarte mult, iar Fiorentina nu-şi poate permite să-l dea pe-o nimica toată", susţine ziarul amintit.

Corriere dello Sport crede totuşi că "în cazul plecării antrenorului Cesare Prandelli la Juventus, cum se vehiculează, va pleca şi Adrian Mutu. Însă numai dacă un club va plăti pentru el măcar 8 milioane de euro". Înainte de a fi depistat pozitiv la sibutramină, la controalele din 10 şi pe 21 ianuarie, românul era cotat de Fiorentina la 12 milioane de euro.

Mutu a fost audiat miercuri de Procuratura Antidoping din Italia, care mai nou a cerut dosarul său de la Chelsea, pentru a demonstra că e recidivist. În toamna lui 2004, pe cînd era sub contract cu albaştrii, el a fost găsit pozitiv la cocaină, în urma unui control efectuat de club, şi suspendat apoi pe o perioadă de 7 luni.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
 •  20 Aprilie 2010, 11:40
Postat de pe 09 Martie 2010, 02:23

Sigur la dinamo sa se duca ca acolo e si asa toti DROGATII !! !! !! Nu pot intelege cum in Romania toti ii ia apararea unui DROGAT !? !? ?! Poate in Romania e ceva NORMAL sa fii drogat !!

Bai nea Caisa, nu vezi ca nu esti in stare sa faci acordul intre subiect si predicat si-ti faci ginduri despre lucruri abstracte? Nu te mai preocupa de Mutu iar de Dinamo nici atit! Astea nu-s lucruri de nasul tau, pricepi?

 •  09 Martie 2010, 06:09
Postat de pe 09 Martie 2010, 06:09

invata sa scrii mai intai cioara

ci.o@ra

 •  09 Martie 2010, 06:09
Postat de pe 09 Martie 2010, 02:23

Sigur la dinamo sa se duca ca acolo e si asa toti DROGATII !! !! !! Nu pot intelege cum in Romania toti ii ia apararea unui DROGAT !? !? ?! Poate in Romania e ceva NORMAL sa fii drogat !!

invata sa scrii mai intai cioara

Vezi toate comentariile (9)
Comentează