INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CAMPIONATE

Dan Petrescu şi Cosmin Contra luptă pentru promovare în Rusia, respectiv Spania

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2016 13:12

Echipele antrenate de Dan Petrescu şi Cosmin Contra vor disputa astăzi meciurile din eşaloanele secunde ale Rusiei, respectiv Spaniei.

Situaţie tensionată în Rusia

Kuban Krasnodar se află pe poziţia a 12-a a clasamentului în liga secundă rusă, iar presa deja vuieşte că tehnicianul român va fi demis. Totuşi, conducerea clubului a negat asta: "Informaţiile despre aducerea unui nou antrenor nu sunt adevărate. Avem deplină încredere în Dan Petrescu, care are un contract în derulare".

Clauza de reziliere în cazul unei demiteri este de 1.5 milioane de euro. Partida dintre Kuban Krasnodar şi Yaroslavl se va disputa astăzi, de la ora 19:00, pe stadionul Kuban. Petrescu nu va fi pe bancă, fiind suspendat 3 etape după o ieșire nervoasă la partida precedentă, contra formației Sokol Saratov.

Contra optimist

Alcorcon, formaţia pregătită de "Guriţă", vine după două victorii pe teren propriu, ambele terminate cu scorul de 1-0. Cu toate astea, formaţia din Madrid suferă la capitolul joc ofensiv, reuşind să înscrie doar două goluri în cele 4 partide disputate. "Mergem cu speranţa că vom face un bun rezultat în partida cu Real Zaragoza, că vom continua cu impresiile plăcute pe care le-am transmis după ultimele partide şi că vom obţine un rezultat bun. Pentru asta trebuie să avem mintea limpede şi să fim cu picioarele pe pământ", a declarat tehnicianul român după ultimul antrenament al echipei.

Partida Zaragoza-Alcornon se va disputa în această seară, de la ora 21:00, pe stadionul La Romareda.

(Adrian Jitea)

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează