INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

EXCLUSIV Dan Petrescu și-a stabilit prima țintă din Liga 1! Vrea un internațional, dar nu de la CFR Cluj

Dan Petrescu (53 de ani) vrea să îl transfere la Kayserispor pe fundașul central Bogdan Mitrea (33 de ani).

FOTO: Facebook @KayserisporFK
Dan Petrescu (53 de ani) vrea să îl transfere la Kayserispor pe fundașul central Bogdan Mitrea (33 de ani). FOTO: Facebook @KayserisporFK

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 22:32 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 22:45

Dan Petrescu (53 de ani) vrea să îl transfere la Kayserispor pe fundașul central Bogdan Mitrea (33 de ani).

Dan Petrescu are obiectiv salvarea de la retrogradare în Turcia. Misiunea e dificilă, așa că antrenorul român începe să își construiască un lot pe placul lui. Prima țintă este din Liga 1, dar nu de la CFR Cluj, echipă alături de care a cucerit 3 titluri de campion. Petrescu vrea să îl aducă pe Bogdan Mitrea, de la Sepsi Sf. Gheorghe, informează sursele GSP.

Bogdan Mitrea, internaționalul dorit de Petrescu în Turcia

Bogdan Mitrea a revenit în Liga 1 vara aceasta, după 3 sezoane petrecute la Ascoli, AEL Limassol, Doxa și Spartak Trnava. Evoluțiile solide, dublate de rezultatele bune ale lui Sepsi, l-au adus și la echipa națională. Selecționerul Mirel Rădoi a mizat pe el în amicalul câștigat cu Belarus, scor 5-3. Fundașul central a izbutit și un gol.

EXCLUSIV Dan Petrescu și-a stabilit prima țintă din Liga 1! Vrea un internațional, dar nu de la CFR Cluj
Bogdan Mitrea, în tricoul primei reprezentative

500.000 de euroeste cota lui Bogdan Mitrea, conform transfermarkt.de

Dan Petrescu se poate îmbogăți în Turcia. Detaliile contractului de la Kayserispor

În stagiunea următoare, dacă salvează echipa de la retrogradare, Dan Petrescu va câștiga pe an nu mai puțin de 850.000 de euro, net! Aceeași sumă ar urma să fie virată în conturile „Bursucului” și în sezonul 2022/23, însă numai dacă gruparea turcă va decide să activeze prelungirea contractului.

BONUSURILE DIN CONTRACTUL LUI DAN PETRESCU: 

  • 100.000 € pentru salvarea clubului de la retrogradare în acest sezon;
  • 100.000 € dacă echipa termină în primele 5
  • 200.000 € dacă Petrescu va câștiga Cupa Turciei
  • 500.000 € pentru câștigarea campionatului
  • 500.000 € pentru calificarea lui Kayseri într-o grupă europeană

VIDEO. Bogdan Mitrea, declarație surprinzătoare: „După Hagi aș merge oriunde, cu Reghecampf nu aș putea lucra niciodată”

Citește și alte știri despre fotbalul din Turcia: 

De ce a ales Dan Petrescu să meargă la o echipă aflată pe locurile de retrogadare: „Așa poate ajunge la Fenerbahce sau la Galatasaray”

Decizia lui Dan Petrescu, explicată de Basarab Panduru: „Suntem în nişte campionate la care nu se uită nimeni”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
mattteo
mattteo  •  14 Ianuarie 2021, 00:01

Ba, are si Dan Petrescu asta o inteligenta ;))))))))) Pai Mitrea nu s-a remarcat niciodata decat prin faptul ca a transformat 12 penalty-uri intr-un sezon cand Viitorul primea 11 metri meci de meci. Daca si pe Mitrea l-a cerut la CFR la 33de ani....e normal ca i-au dat cu flit. A adus 20 de milioane in 2 ani din Europa League, dar a luat el 2 milioane bonusuri+ l-a cerut pe Chipciu care e terminat pe 700 de mii+ taxe la stat pe 3-4 ani, adica inca vreo 3-4 milioane pierdere pentru CFR+ neacceptarea ofertei de 3-4 milioane pentru Omrani la timp ca a crezut el ca o sa poata sa il faca mai bun si uite ca acum termina contractul si pleaca gratis la vara. Plus ca nu a promovat tineri, alte cateva milioane pierdute ca puteai deja sa fi avut un Pascanu, un Butean, un Mailat cu cateva zeci de meciuri pe care se luau niste milioane. De asta a fost dat afara Dan de la CFR

Vezi toate comentariile (1)
Comentează