INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

VIDEO „Diferit faţă de cluburile la care am jucat” » Dragoș Nedelcu le-a spus nemților ce l-a uimit la fotbalul din Germania

Dragoș Nedelcu / Captură Video Facebook Fortuna Dusseldorf
Dragoș Nedelcu / Captură Video Facebook Fortuna Dusseldorf

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 10:33 / Actualizat vineri, 20 august 2021 11:55

Împrumutat de FCSB la Fortuna Dusseldorf, în a doua ligă din Germania, Dragoș Nedelcu (24 de ani) le-a vorbit nemților despre diferențele dintre nivelul din Zweite și cel din Liga 1. 

Nemții își propun promovarea în Bundesliga, iar mijlocașul român vrea să contribuie la realizarea acestui obiectiv Dragoș Nedelcu a fost adus la Fortuna pentru postul de fundaș central.

Dragoș Nedelcu, despre diferențele între fotbalul din Germania și cel din Liga 1

„Diferit faţă de cluburile la care am jucat sunt intensitatea şi partea fizică, adversarii sunt mari şi foarte puternici. Trebuie să îmbunătăţesc asta la mine, să fiu la fel ca ei. 

Colegii m-au ajutat mult să mă adaptez, mi-au dat multe sfaturi. Îi respect pentru că m-au ajutat mult, le mulţumesc. După antrenamente, pentru că este prima mea lună aici, trebuie să merg să mă odihnesc. Apoi mă plimb sau încerc să fac altceva să mă relaxez”, a mărturisit Nedelcu, potrivit paginii oficiale de Facebook a celor de la Fortuna Dusseldorf. 

Cu fanii reveniţi în tribune a fost un sentiment foarte bun, fanii sunt foarte prietenoşi şi iubesc echipa. Le muţumesc, sunt suporteri foarte buni.
 - Dragoș Nedelcu

Încredere deplină în Dragoș Nedelcu

Nedelcu a avut nevoie de o perioadă de acomodare în Germania. Fotbalistul împrumutat de FCSB la Fortuna Dusseldorf i-a distrat pe jurnaliști în timpul unei conferințe de presă ce a avut loc la începutul sezonului. Atunci, Dragoș Nedelcu și-a căutat prima adversară din Germania pe Google

„Sandhausen? A trebuit să caut pe Google întâi. Am găsit că abia au reușit să evite retrogradarea anul trecut. Ceea ce știu, însă, sigur este că vrem să îi învingem și să avem un început bun de campionat.

Christian Preuber, antrenorul formației din Dusselford, are încrede în român și i-a înțeles nedumerirea în legătură cu Sandhausen: „Cum să mă supăr pe el că nu a auzit de Sandhausen până acum? Dragoș abia a venit din România. Îi vom prezenta clipuri cu Sandhausen, vom viziona și ultimul lor meci”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

A plonjat în moarte » Unul din afganii care s-a agățat de trenul de aterizare al avionului ce decola din Kabul era fotbalist

Întors din drum! Flick a împiedicat o vedetă din naționala Germaniei să se retragă!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 August 2021, 17:14

interesant...sa l urmarim ...

nelu_faget
nelu_faget  •  20 August 2021, 12:14

Cel mai prost fotbalist din istorie

ion_aluat
ion_aluat  •  20 August 2021, 11:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează