INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Informație certă de la corespondentul GSP la Tel Aviv, Beno David: Gâlcă nu mai semnează cu Maccabi Tel Aviv! Israelienii l-au ales pe Slavișa Jokanovici

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2015 09:30

Sîmbătă seară, presa din Israel a anunțat că fostul antrenor al Stelei, Costel Gâlcă, a semnat cu cea mai importantă echipă din Israel, Maccabi Tel Aviv.

În ciuda faptului că ziarele din Israel au dat informația drept o afacere 100% sigură, astăzi, formația israeliană a anunțat că a ales alt antrenor.

Corespondentul GSP de la Tel Aviv, Beno David, a informat că Maccabi l-au numit pe sîrbul Slavișa Jokanovici. Tehnicianul de 46 ani îl va înlocui pe Pako Aysteran, cel care a plecat deși a reușit tripla în sezonul trecut.

În ultimul sezon, Jokanovici a pregătit-o pe Watford, echipă alături de care a reușit promovarea în Premier League.

"Sînt foarte fericit că am ajuns la cel mai mare club din Israel. Sper să am rezultate bune și să duc echipa în grupele UEFA Champions League", a spus Jokanovici.

De-a lungul carierei ca jucător, Jokanovici a evoluat la Partizan Belgrad, Oviedo, Tenerife, Deportivo La Coruna și Chelsea. Ca antrenor, ce mai mare performanță a reușit-o cu Partizan în sezonul 2007-2008, cînd a cîștigat eventul.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (8)
thedronius
thedronius  •  15 Iunie 2015, 14:10

Pai stirea asta chiar nu isi mai avea rostul atata timp cat dupa stirea falsa de ieri a dezmintit chiar Galca ipoteza unui contact cu israelienii. E si pe marele gesepe un articol pe tema asta. oricum, sunt foarte amuzanti oamenii astia care au un respect profund pentru cititorii lor: ei lanseaza zvonurile si apoi tot la ei citesti ca stirea e o bomba fara fitil. Mult succes ziaristilor de la gesepe in continuare la rascolit prin... stiti voi ce...

21lva
21lva  •  15 Iunie 2015, 14:06

oameni de *** t.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  15 Iunie 2015, 13:10

exclusiv....galca a semnat cu maccabi tel aviv ....ieri :)......exclusiv...galca nu mai semneaza cu maccabi tel aviv..astazi... :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează