INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică, după primul eșec la Yeni Malatyaspor: „N-am înțeles ce s-a întâmplat! Avem o problemă”

Marius Șumudică, 50 de ani, antrenorul celor de la Yeni Malatyaspor, a tras concluziile după eșecul de azi cu Kasimpașa, 0-2
Marius Șumudică, 50 de ani, antrenorul celor de la Yeni Malatyaspor, a tras concluziile după eșecul de azi cu Kasimpașa, 0-2

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 17:22 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 17:22

Marius Șumudică, 50 de ani, antrenorul celor de la Yeni Malatyaspor, a tras concluziile după eșecul de azi cu Kasimpașa, 0-2. Șumi a subliniat două aspecte: diferența dintre cele două reprize și fragilitatea elevilor lui după primul gol încasat.

„Am primit un gol din corner. Atunci garda noastră a picat. Toată lumea trebuie să-și asume responsabilitatea. Vom analiza acest joc în următoarea săptămână. Avem jucători buni. Am jucat ceva mai ofensiv în meciurile cu Adana Demirspor și Altay, dar azi nu am înțeles ce s-a întâmplat. Vom căuta soluții în cursul săptămânii. 

Nu am apărut niciodată în fața presei să-mi critic propriii jucători. Însă e clar că avem o problemă în interior. Echipa a jucat bine în prima repriză, dar după golul primit din corner moralul nostru a scăzut. E doar treia săptămână a mea aici, mai am de muncit”, a declarat Șumudică, potrivit malatyatarafsiz.com.

Marius Șumudică, primul eșec la Yeni Malatyaspor

După două victorii în Turcia, Marius Șumudică a suferit prima înfrângere pe banca celor de la Yeni Malatyaspor. A pierdut clar în deplasarea cu Kasimpașa, scor 0-2, împotriva unei formații aflate pe loc retrogradabil înaintea partidei, cu o singură victorie în actualul sezon.

Pentru gazde, ce veneau după o serie de 7 meciuri fără victorie în campionat, a deschis scorul Loret Sakidu, iar rezultatul final a fost stabilit de Umut Bozok cu un sfert de oră înaintea finalului. După această înfrângere, Yeni Malatyaspor rămâne cu 12 puncte, ocupând momentan locul 14 în clasament.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Vinicius, decisiv pentru Real în meciul cu Elche » A marcat o dublă și i-a dus pe madrileni pe prima poziție

Mărturia unui campion european: „M-aș vota pentru Balonul de Aur. Glumesc, dar l-ar merita De Bruyne”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  30 Octombrie 2021, 19:49

Are dreptate!Ca orice roman care vrea sa castige repede si bine, i se pare ca 3 saptamani e prea putin pentru a-si arata valoarea! Probabil e nevoie de vreo 3 ani cu contract beton si daca totusi nu se intampla mare lucru in cei 3 ani va da el vina pe eventual femeia de serviciu sau cel ce tunde gazonul si daca va fi cazul va pleca si cu o clauza bunisoara! La Cluj cum a facut? Dar de fapt prost nu e ce care cere, ci cal care da!

19petruta
19petruta  •  30 Octombrie 2021, 19:16
Postat de ciprianbirtea pe 30 Octombrie 2021, 18:55

E, totuși, peste MămăLiga I.

O forta oculta il saboteaza pe ***. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  30 Octombrie 2021, 18:55
Postat de Razvan Mihailescu pe 30 Octombrie 2021, 18:10

Campionatul turcesc ii un ***, nu știu ce tot îl ridicați în slavi

E, totuși, peste MămăLiga I.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează