INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  

Neşu îşi revine! » Mihai se deplasează într-un scaun cu rotile!

Mihai face progrese extraordinare
Mihai face progrese extraordinare

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 27 iunie 2011 19:48

Mihai Neşu a început în urmă cu cîteva zile recuperarea la centrul de reabilitare din Utrecht, după fractura cervicală suferită, pe 10 mai, la un antrenament al echipei sale.

Dacă pînă acum doar părinţii şi soţia au avut voie să-l viziteze, medicii le-au permis astăzi şi colegilor săi de la FC Utrecht să îl vadă, anunţă realitatea.net. Aceştia au făcut parte dintr-o delegaţie condusă de acţionarul majoritar Frans van Suemeren, preşedintele Jan Willem van Dop şi directorul tehnic Foeke Booy.

Moral execelent pentru Mihai
Potrivit presei olandeze, colegii şi oficialii de la Utrecht l-au găsit pe Neşu cu un moral ridicat, bucuros de fiecare mic progres înregistrat în procesul de recuperare. "Mihai pare foarte motivat, este mulţumit de fiecare mic progres pe care îl face. Încă nu se poate estima cum vor evolua lucrurile", a spus Foeke Booy.

Neşu se deplasează ocazional într-un scaun cu rotile pe care îl controlează cu bărbia. El a făcut uşoare progrese, reuşind să mişte puţin braţul drept şi umerii. Totuşi, încă nu simte nimic în mîini. Dar medicii speră că în curînd va reuşi să-şi controleze scaunul cu mîna.

"Ca orice sportiv, este decis să facă progrese şi să termine repede perioada de recuperare. Când şi-a văzut colegii şi pe celelalte persoane de la club a fost foarte vesel", a precizat directorul tehnic de la FC Utrecht, conform sursei citate.

Vezi clinica unde face Mihăiţă Neşu recuperea după accidentarea din mai!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
ronaldo666
ronaldo666  •  28 Iunie 2011, 00:38

multa sanatate nesule

viscabarca24
viscabarca24  •  27 Iunie 2011, 23:37

hai mihaita, lupta si lupta si lupta,fi tare,poti sa treci peste problema asta, toata viata ai avut o ambitie imensa, cu siguranta poti sa treci cu bine peste cumpana asta.te iubim si te respectam.

razvan_fzr
razvan_fzr  •  27 Iunie 2011, 23:33

Multa sanatate Mihai si sa dea Domnul sa iti revii complet ! Multa bafta

Vezi toate comentariile (15)
Comentează