INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Olimpiu Moruțan, încă un semn că rămâne la Galatasaray » Antrenorul îl laudă: „Are mai multă încredere, jocul lui e în creștere”

Olimpiu Moruțan, încă un semn că rămâne la Galatasaray. Foto: Instagram
Olimpiu Moruțan, încă un semn că rămâne la Galatasaray. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 16 iulie 2023 12:13 / Actualizat duminica, 16 iulie 2023 12:13

Întors la Galatasaray după un an de împrumut la Pisa, Olimpiu Moruțan (24 de ani) l-a impresionat pe Okan Buruk. „Are un stagiu de pregătire excelent. S-a conectat bine cu jocul nostru”, a declarat antrenorul „Cim-Bom-Bom”, care dorește să-l păstreze.

Sezonul în Serie B, la Pisa, l-a ajutat mult pe Olimpiu Moruțan. Mijlocașul, 24 de ani, a impresionat în Italia, marcând șase goluri și pasând decisiv de opt ori în 35 de meciuri, și s-a întors mult mai puternic la Galatasaray după stagiunea de împrumut.

Român printre starurile lui Lazio: „Să te antrenezi sub comanda lui Sarri este cu totul altceva!”
ITALIA
Român printre starurile lui Lazio: „Să te antrenezi sub comanda lui Sarri este cu totul altceva!”

Olimpiu Moruțan și Nicolo Zaniolo s-au remarcat la Galatasaray

„Tricolorul” l-a impresionat de la primele antrenamente pe Okan Buruk, tehnicianul „Cim-Bom-Bom”, care l-a luat în cantonamentul din Austria, unde a jucat bine în fiecare meci. În ultimul amical, 4-2 cu Csakvari (liga secundă maghiară), a și marcat întâiul său gol după revenirea la roș-galbeni.

„Moruțan are un stagiu de pregătire excelent, sunt foarte mulțumit de prestațiile lui. S-a conectat bine cu jocul nostru”, a afirmat Okan la sfârșit, potrivit site-ului turc SporX, apreciind că „în acest an are mai multă încredere și performanța lui e în creștere”.

Și reporterii veniți de la Istanbul l-au evidențiat: „Zaniolo a impresionat, dar și Moruțan a fost foarte eficient”.

VIDEO. Olimpiu Moruțan a impresionat în amicalul lui Galatasaray cu Csakvar

Olimpiu Moruțan nu duce lipsă de oferte

Declarația lui Okan e încă un semn că antrenorul îl va păstra pe Olimpiu la Galatasaray. Anul trecut, numit stăpânul „leilor”, Okan l-a cedat imediat. Acum, le-a spus și directorilor clubului că nu-l mai lasă să plece. Crede că îl poate ajuta.

Moruțan nu duce lipsă de oferte. Campioana Turciei ar fi primit o propunere de 5 milioane de euro din Arabia Saudită. Două echipe din Super Lig, Konyaspor (locul 8 sezonul precedent) și Pendikspor (nou-promovată) ar fi și ele interesate.

„Olimpiu Moruțan, o bună alternativă în linia mediană”

Cotidianul turc Fotomac crede că talentatul mijlocaș nu va mai părăsi Galata în această vară: „Dacă nu va veni vreo ofertă astronomică, Moruțan va rămâne la Galatasaray, fiind o bună alternativă în linia mediană. A dovedit că își dorește să continue la galben-roșii”.

Citește și:

Florin Niță, în tratative avansate pentru revenirea în România

Trei cluburi din Spania sunt pe urmele lui Florin Andone

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează