INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRATE, FRATE...

Rădoi a fost eliminat de Balaj cu 20 de secunde înainte de final!

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de - Publicat joi, 11 februarie 2010 00:00

Mirel Rădoi a fost eliminat în sferturile de finală ale Cupei Prinţului din Arabia Saudită de arbitrul român Cristi Balaj! Fotbalistul român a primit al doilea cartonaş galben după ce a şutat în tribună cu 20 de secunde înainte de finalul prelungurilor meciului dintre Al Hilal şi Al Nasr, încheiat cu victoria formaţiei lui Rădoi, scor 2-1.

 

"Eliminarea lui Rădoi a fost singurul lucru care mi-a displăcut acolo, în rest totul a fost ok. Mirel s-a supărat că nu va juca semifinala, dar nu aveam ce să fac. A zis că a şutat deoarece credea că am fluierat finalul partidei. Fluierasem însă o singură dată, oprisem jocul, nu de trei ori, cum se face pentru a anunţa sfîrşitul partidei", a povestit Balaj pentru gsp.ro. "Nu aveam ce să fac. Acelaşi gen de fază îl judecasem cu galben şi la unul dintre fotbaliştii de la Al Nasr", a mai spus arbitrul.

Cristian Balaj a avut o brigada formata din asistenţii Zoltan Szekely si Adrian Vidan,  iar rezervă a fost Teodor Craciunescu. Cei patru, plus arbitrii adiţionali Augustus Constantin şi Istvan Kovacs vor conduce pe 16 februarie meci în 16-imile Europa League.

La solicitarea Federaţiei de Fotbal din Arabia Saudita, Comisia Centrala a Arbitrilor  a FRF a delegat arbitri la meciurile din Cupa Prinţului, în afara lui Balaj în Arabia Saudită urmând să mai arbitreze Alexandru Tudor şi Alexandru Deaconu.

Rezumatul partidei:

Un alt incident în care a fost implicat Rădoi:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  12 Februarie 2010, 07:32

Suntem de rasul curcilor, d-le balaj ati uitat de spiritul jocului. Pai daca mai sunt 20 de sec, dai afara un jucator din cauza ca a tras de timp ?!? mai bine prelungesti partida cu inca 1 minut si ai rezolvat problema. Dar tu nu si nu, cum sa nu-i aduci tu aminte lui Radoi de maniera de arbitraj din Romania, era pacat sa pierzi ocazia asta unica. Sa va fie rusine d-le balaj, ati dat cu ma-ta-n'balta

 •  11 Februarie 2010, 22:44

valoare balaj. a ajuns sa arbitreze in strainatate

corneliu90
corneliu90  •  11 Februarie 2010, 15:35

Daca a meritat sa ia rosu care e problema ? Ce ati fi vrut sa il lase in pace doar pentru ca e roman ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează