INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Ce spunea Radu Drăgușin în dialogul cu GSP.RO, după ce a fost desemnat Fotbalistul Anului 2023: „Trebuie să iei deciziile cele mai bune și pentru viitorul tău!”

Articol de , - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 17:00 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 17:02

Radu Drăgușin (21 de ani) pleacă de la Genoa! Fundașul central a ales Tottenham, în detrimentul lui Bayern Munchen. Românul va semna un contract până în vara lui 2029. Va primi un salariu anual de 3 milioane de euro. În decembrie, atunci când a primit trofeul de „Cel mai bun jucător român” în 2023, Radu a vorbit despre familie și dorințe.

- Radu, care e visul tău acum? La ce mai visezi în cariera ta de fotbalist?
- Sincer, nu-mi pun obiective de acest gen. Nu am vise în fotbal, mie îmi place să trăiesc viața de la o zi la alta. Să încerc să fiu cea mai bună versiune a mea. Iar obiectivele pe care le avem într-un an să ni le atingem. Visul meu e să... Bine, aș putea spune că am un vis. Să devin unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume.

- Ai plecat devreme de acasă. Ai avut probleme de adaptare? Sau ai avut alte probleme că ai fost român?
- Nu, am avut norocul să dau la Juventus de niște oameni minunați, foarte primitori, care mi-au întins mereu mâna când eram într-o situație de dificultate cu limba sau nu înțelegeam ceva în italiană. Nu s-a pus niciodată problema că sunt român.

Radu Drăgușin: „Suntem mai uniți ca niciodată”

- Familia ta și se vede că sunteți foarte uniți. Cât de mult a contat să-i ai aproape?
- A contat foarte mult pentru că știam mereu că indiferent de orice situație îi am în spatele meu. Îi am lângă mine și îmi vor fi alături mereu.

Cel mai scump transfer al unui român » Radu Drăgușin, cumpărat de Tottenham: filmul unei zile memorabile
TRANSFER
Cel mai scump transfer al unui român » Radu Drăgușin, cumpărat de Tottenham: filmul unei zile memorabile

- Cum te privesc acum? Ca pe vedeta familiei? S-au schimbat relațiile între voi?
- Nu s-au schimbat negativ, dimpotrivă, au evoluat! Simt că suntem mai uniți ca niciodată, suntem alături unul de altul în situațiile mai dificile din viața fiecăruia. Au evoluat într-o direcție foarte frumoasă, foarte bună.

Radu Drăgușin a investit în primele afaceri

- Ai 21 de ani și deja ai început să investești banii pe care i-ai câștigat în fotbal.
- Viața de fotbalist este scurtă și nu știi niciodată ce ți se poate întâmpla în viață. Trebuie să iei deciziile cele mai bune și pentru viitorul tău.

- Mai ai un frate și aveți o shaormerie împreună.
- La Greenfield Băneasa. Acesta este un proiect pe care voiam să-l facem împreună, să ne deschidem ceva împreună. Pentru că mie îmi plăcea ideea de a avea un lucru alături de fratele meu și să punem și noi numele Drăgușin și în afara terenului de fotbal.

- Pe lângă fratele tău, mai ai și două surori. Una dintre ele se ocupă de organizarea de nunți?
- Da, da. Ea este la Enterprise Academy și acolo îi învață să facă business. Sunt tare mândru și de ea.

Radu Drăgușin pleacă din Italia pentru a semna cu Tottenham

Citește și:

Înainte să ajungă la Tottenham, englezii i-au făcut portretul lui Drăgușin: „E din material de sportiv și are o iubită uluitoare”
ANGLIA
Înainte să ajungă la Tottenham, englezii i-au făcut portretul lui Drăgușin: „E din material de sportiv și are o iubită uluitoare”
„Nici cuvinte nu sunt la cât de wow ești!” » Anastasia Nichita, luptătoarea sexy de la Poliția de Frontieră, și-a asigurat prezența la Jocurile Olimpice
LUPTE
„Nici cuvinte nu sunt la cât de wow ești!” » Anastasia Nichita, luptătoarea sexy de la Poliția de Frontieră, și-a asigurat prezența la Jocurile Olimpice

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
Geluruscanu69
Geluruscanu69  •  10 Ianuarie 2024, 17:11

Unde e raducioiu acum sa al mai ocarasca? Ciudos om

Vezi toate comentariile (1)
Comentează